Музикантът Калин Вельов е спасил ястреб, който намерил безпомощен в

...
Музикантът Калин Вельов е спасил ястреб, който намерил безпомощен в
Коментари Харесай

Калин Вельов спаси ястреб

Музикантът Калин Вельов е избавил ястреб, който намерил беззащитен в Борисовата градина. Това показа Вельов в профила си във Facebook. 

" Тази заран до момента в който тичах в Борисовата градина, покрай Зоопарка на пътеката лежеше ястреб.. беззащитен. Успях да го пренеса до колата и доскоро го оставих в клиниката на фондация " Дивите животни. Благодаря им, че се грижат за сходни случаи!! Ще се обадя на следващия ден да видя какво се случва.. очевидно не е засегнат, само че щом ми дава да го нося, значи не е добре ", написа Калин. И прибавя: (..и тъй като има мнения, че фондацията си прави платена реклама - признавам си, че до през днешния ден не знаех за тях и към този момент съм им почитател!! И в този момент ще им оказа помощ по всякакъв начин, тъй като за жалост в действителност не им стигат средства, а пациентите с помощта на нас, индивидите, са доста и хората не смогват да се грижат за всички животинки!

Относно ръкавиците, отидох до колата да ги взема и се върнах да прибера птицата.. Мислех че ще хапе, а тя не реагира. А от зоопарка не можаха да се отзоват бързо и да я пренесат. Дано съм покрил всички въпроси ", написа още перкусионистът, който е прочут като фен алпинист и не един път е изразявал своята позиция по опазването на природата и грижата за животни и птици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР