Музикантът и вокален педагог Етиен Леви, който вече е с

...
Музикантът и вокален педагог Етиен Леви, който вече е с
Коментари Харесай

Етиен Леви просълзи цяла България с признанието си: Бях на годинка и половина, когато мама…

Музикантът и вокален възпитател Етиен Леви, който към този момент е с академичната купа „ професор “ пред името си, рядко може да бъде забелязан в неприятно въодушевление, само че сигурно е човек, който е претърпял доста в персонален проект. Малцина знаят, да вземем за пример, че той е останал без майка едвам на годинка и половина.
„ Майка ми си е отишла доста рано от този свят. Била е ужасно красива жена. Аз съм бил на годинка и половина. Нямам действителни мемоари за нея, имам единствено фотоси и разказите на баба ми, която ме е отгледала, вуйна ми. Те са три сестри “, показа в тв изявление пред Лора Крумова в ефира на Нова телевизия Етиен Леви.
Аз съм човек с доста мощна автоирония и възприятие за комизъм. Това идва от майка ми и от татко ми – при мен въобще целия ми жанр, и от българска, и от евреиска страна, са доста шеговити хора.
Това Господ ми го е дал, с цел да мога да преодолея доста компликации в моя живот, тъй като аз съм изгубил и доста скъпи хора. Но човек би трябвало да може да го преодолее.
26 години съм учител, а по някакъв чудноват метод съм се трансформирал и в психолог – без да съм учил за това.
Понякога оставям даден реализатор да си прокарва определан линия, даже и да не съм склонен с нея, само че след това намирам метод да кажа, че това не е доста удачно за съответната реплика. Затова и моите прелестни сътрудници реализатори, артисти и артисти ми имат доверие.
Малко хора са осведомени, че вокалната техника е една доста сложна материя. Хората всеобщо си мислят – ето, отварят си устата, излизат някакви звучи, само че дали са благозвучни, не е ясно.
Хората не знаят защо става дума – доста комплициран развой е, извършения за артикулация, за дишане, доста съставни елементи, прецизира още Етиен, за който прецизността и детайлите постоянно са били от значително значение, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР