Музикантът и фронтмен на гръндж бандата Нирвана Кърт Кобейн не

...
Музикантът и фронтмен на гръндж бандата Нирвана Кърт Кобейн не
Коментари Харесай

След 29 години! Сензационна новина за Кърт Кобейн

Музикантът и фронтмен на гръндж бандата " Нирвана " Кърт Кобейн не се е самоубил, а е бил погубен, съобщи през днешния ден канадският режисьор на документални филми и проверяващ публицист Иън Халперин, който предложения вдовицата на Кобейн, Кортни Лав, да се подложи на полиграфски тест и да разсее подозренията, че го е умъртвила.

Както оповестява „ Сън ", в изявление за промоцията на новата си книга " Case Closed: The Cobain Murder ", Халперин сподели, че пробата на детектор на лъжата ще помогне на Кортни Лав да " почисти името си " след съвсем три десетилетия, съмнението на почитателите на „ Нирвана “ и въпросът какво в действителност се е случило, съобщи Нова.
-->
„ Присъдата би трябвало да бъде изменена от самоубийство на ликвидиране. Всичко това разчита на доказателства от правосъдна медицина, нови доказателства, които изрових. Не упреквам никого в ликвидиране, само че провокирам Кортни най-сетне да се яви на полиграф. Ще платя, с цел да изчистя името?. Ако тя издържи теста с полиграф, ще наема билборд на Таймс Скуеър и ще напиша на него – „ Кортни Лав е почтена “, сподели той.

Книгата на Халперин от 2009 година „ Unmasked: The Final Years of Michael Jackson “ беше #1 бестселър в листата на „ Ню Йорк Таймс “ на 24 юли 2009 г. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР