Музикантът Димитър Лефтеров от Игри на волята проговори за връзката

...
Музикантът Димитър Лефтеров от Игри на волята проговори за връзката
Коментари Харесай

Момичета, Лефтеров от Игри на волята призна: свободен е

Музикантът Димитър Лефтеров от " Игри на волята " проговори за връзката си с Мирела. В QA той отговори, че икономисва доста, с цел да не злепоставя някогашната си половинка.

" Въпреки че всичко, което мога да кажа е единствено истината! Ще я запазя за себе си и нека се оцени ", споделя Лефтеров. Както писа " Телеграф " той напълно я е отписал и сега нямат никакви връзки по сред си. Причината е ясна - случката на красивата танцьорка с третия човек от любовния триъгълник, който се заформи в риалитито - Валери.
 
                             

Иначе Лефтеров призна, че сега не е привързан - " разплетен е ". Явно случката с Мани, за която се заприказва, е останала единствено в предаването, защото самият той споделя, че са единствено в доста положителни връзки и нищо повече.
                             

А в риалитото стартира нова епоха. Започна същинската конкуренция за огромната премия от 100 000 лева

След обединяването на племената настана време за преразпределение на обединенията. Финалистите се събраха на своя първи съвет, с цел да изпратят още двама души в огъня на елиминацията. Жълтите предложиха Георги, който събра всичките им 6 гласа, до момента в който алените се сплотиха против Мани. Те ще се изправят в безмилостна елиминационна борба против Ралица и Мирослава на Арената на рисковото риалити.

Какви нови обединения ще се образуват измежду финалистите? Как ще играе Виктория – дружно с Джаферович или срещу нея? Георги, Мани, Ралица или Мирослава – кой е най-хубавият войник? Кой ще се завърне победоносно и за кои двамата приключението приключва вечно?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР