Музикалната инициатива Noise Linguistix, в превод шумова лингвистика, събира на

...
Музикалната инициатива Noise Linguistix, в превод шумова лингвистика, събира на
Коментари Харесай

Трима изключителни джазмени – Михаил Иванов, Александър Логозаров и Арнау Гарофе Фаррас, гостуват в Бургас на 28 април

Музикалната самодейност „ Noise Linguistix ”, в превод шумова филология, събира на една сцена Михаил Иванов – бас, Александър Логозаров – китара и Арнау Гарофе Фаррас (Испания) – саксофон.

Срещата с публиката е на 28-ми април /четвъртък/, в навечерието на Световния ден на джаза, е в клуб „ Модерен спектакъл ”. Тогава Бургас ще чества с неподражаемите нежни откровения на трима изключителни джазмени. Началото на концерта ще бъде обещано в 20.00 часа.

„ Noise Linguistix ” е музикална самодейност на басиста Михаил Иванов. Добре прочут както на българската, по този начин и на европейската музикална сцена. Носител на доста интернационалните награди, сред които и премията за най-хубав солист на Dutch Jazz Competition, който се организира на North Sea Jazz Festival в Ротердам, Нидерландия. Разнообразието от стилове, в които той се усеща вкъщи си, му носи участия с имена като Малик Медзадри (Magik Malik), Итамар Борохов, Лиз Райт, Майкъл Мосман, Алексия Василиу, Теодосий Спасов, Антони Дончев, Христо Йоцов, Мартин Любенов и други

Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Община Бургас по Фонд „Култура“.

За първия си албум Михаил Иванов се съюзява с един от най-търсените български джаз китаристи Александър Логозаров. Около главното ядро на дуото гравитират няколко особено подбрани посетители. Дебютният им албум ‘Scattered Vibrations (Разпилени вибрации) носи камерен тон и пространство. Те се редуват с наситени, ритмични импровизации, предстоящи и непредвидени мелодии и комбинации от разнообразни принадлежности. Музиката е гъвкава и податлива на настроенията на музикантите. Всеки гост-музикант, посредством гения и чувствителността си, й придава разнообразни измерения. На живо, към главните участници в Noise Linguistix, ще се причисли саксофонистът Арнау Гарофе.

Билети се популяризират на касата на НХК и на място в деня на концерта. Цена на билета -12 лева при предварителна продажба и 15 лева на място в деня на концерта. Телефон за резервации: 0889 801120
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР