Музика и политика - две на пръв поглед несъвместими понятия,

...
Музика и политика - две на пръв поглед несъвместими понятия,
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Добре, че Слави влезе в парламента, от екрана е много по-опасен

 Музика и политика - две на пръв взор несъвместими понятия, само че въпреки това безпределно свързани. Това следим и при лицата, които ще бъдат част от 45-ото Народно заседание.

" Рокът е трансформирал света още от средата на предишния век. Това, което са създали The Beatles и The Rolling Stones, е доста повече от всяка една политика. Затова и рокът се е трансформирал в вяра. Последният случай за удостоверение е последният концерт на The Rolling Stones в Куба, където преди години никой не си е представял, че ще се свири такава музика ", сподели музикантът Васко Кръпката.

По думите му, през последните 30 години се е случила китарна гражданска война.

" По площадите ние излязохме с китарите да пеем, свирим. А при започване на 90-те години се сътвориха доста нови рок групи. Ние вместо калашници, взехме китари. Никой не пострада. Мога да върша доста неща в този живот, само че най-вече обичам да изсвирвам и да пея песни. Парчетата, които сме измислили през тези 30 години, имам вяра, че ще останат и ще се пеят ", добави той пред водещите Мария Константинова и Мирослав Димитров в ефира на.

Музикантът показа, че би " поздравил " пандемията, защото тя му е помогнала да свърши много потребни неща.

" Издадох троен албум. Работим по нови песни, записваме още по-нов албум. Стоях си у дома, премислих доста неща ", добави Васко Кръпката.

Той разяснява и парламентарните избори от 4 април, както и резултата на партията на - " ИТН.

" Чалгата за мен не е музика. Тя е прекомерно низка. Тя навлезе от дълго време в политиката, още когато предложения някаква сръбска кифла в Министерския съвет. Всичко това е мутренско, мафиотско. Радвам се, че този водещ на това водевилно шоу влезе в Народното събрание, защото в малкия екран той е доста по-опасен с неговите послания. Тези хора, които гласоподаваха за чалгата, чакат някой да им вдигне заплатата, някой да им вдигне приходите. Слави няма да им оправи проблемите. Ще го не помнят, както стана с Жорж Ганчев и ", безапелационен бе Кръпката.

" Според мен през есента ще има нови митинги. Ще бъде огромна коша. Протестният избор реши изборите и тази мантра " Всички против един ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР