Мултинационалният банков гигант JPMorgan Chase & Co. ще стартира активно

...
Мултинационалният банков гигант JPMorgan Chase & Co. ще стартира активно
Коментари Харесай

JPMorgan Chase ще предложи биткойн фонд



Мултинационалният банков колос JPMorgan Chase & Co. ще започва интензивно ръководство на фонд в биткойни за някои от своите клиенти още това лято, заяви в понеделник Coindesk, базирайки се на източници, осведомени с въпроса.

Според различен източник, капиталовата компания NYDIG, фокусирана върху криптовалути, ще работи като снабдител на попечителски услуги.

Съобщава се, че фондът на JPMorgan Chase ще се предлага на частни клиенти.

През март Morgan Stanley стана първата огромна банка в Съединени американски щати, която ще дава на своите клиенти опцията да имат биткойни в три фонда.

Днешната вест способства за задълбочаване на възходящото придвижване на биткойн след пет следващи дни на поевтиняване на водещата криптовалута.

Биткойнът нараства в понеделник с над 11% към 53 500 щатски $, откакто късно в неделя и при започване на днешния ден той се търгуваше малко над 47 000 $.

Спад на главната цифрова валута през предходната седмица беше реалност предвид на опасения, че проектът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън да увеличи налога върху финансовите облаги може да ограничи вложенията в цифрови активи.

От рекордния си връх на 14-ти април от съвсем 65 000 $, биткойнът поевтиня внезапно с близо 19% от днешното утринно дъно към 47 110 щатски $ - най-ниско ценово равнище от 5-и март насам. От това 8-седмично дъно обаче биткойнът към този момент нараства с над 11% към 53 500 $.

Графика на биткойн / $

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР