Мултимилионерът - депутат от Продължаваме промяната Владимир Табутов си нае

...
Мултимилионерът - депутат от Продължаваме промяната Владимир Табутов си нае
Коментари Харесай

Милионер от ПП си взе танцьорка за експерт

Мултимилионерът - народен представител от " Продължаваме промяната " Владимир Табутов си нае 23-годишната танцьорка Джесика Гюмишева, която е и мис Обзор, за помощник в Народното събрание, пише Неудобните.ком.

Съвсем скоро индивидът на Кирил Петков и Асен Василев си купи хотелска верига за сумата от 18 милиона лв., а в същото време през днешния ден е отказал да подари пари за деца в потребност. Днес известна осведомителна агенция призова депутатите да оказват помощ на деца в тежко или неравностойно състояние.
-->
Името на акцията е - " Дарете щастлива Коледа на деца лишени от родителска грижа и топъл дом ".

Редакторът на neudobnitebg.com самичък пожела да разпита Табутов повече за новата му секретарка. Караколев попита депутатът от Политическа партия дали ще трансформират Народно събрание в дискотека и по какъв начин тъкмо някогашната танцьорка Джесика може да го поучава и да бъде от изгода за работата в Народното събрание. Народният представител, несъмнено, не отговори на въпросите и безмълвно се шмугна в стаята на партията си.

След известно време Караколев направи втори опит и засече Табутов в коридорите.

„ Какво е „ Мис Обзор ” да ви е съветничка, господин Табутов ”, попита той.

„ Съветникът ми е правист, който е пети курс по право ”, отговори депутатът.

„ Не е танцьорка и не е „ Мис Обзор ”, изиска да посочи репортерът.

„ Ама това проблем ли е ”, озадачи се Табутов.

„ Начинът, който тя ми оказва помощ, е значим. Тя ми оказва помощ с активността тук. Не е нужно физически да е тук. По какъв метод това, че е танцьорка, облагодетелства хората. Ако беше прикрито покрито, нямаше да е назначена като нещатен помощник ”, опита да се да изясни депутатът.  

Караколев попита дават ли й се партийни пари, с цел да прави тази работа.

„ Прекалявате към този момент ”, сподели Табутов.

Той бе запитан и по какъв начин е съумял да купи верига хотели за 18 милиона. Табутов удостовери, че информацията е вярна и го е направил, с помощта на личния си труд. 

Табутов бе запитан и по какъв начин може да даде 18 милиона за хотелска верига, само че не може да подари пари по инициативата  " Дарете щастлива Коледа на деца лишени от родителска грижа и топъл дом ". 

„ Вие не знаете какъв брой пари давам за щедрост. Вие не сте ме питали. Не мисля, че вярно се изразявате. Има разнообразни начинания, в които се включвам. За к’во да ви ги споделям на вас? Помагам, бе, човек ”, изясни Табутов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР