Моята работа е да осигуря условия на МВР, ГДБОП, ДАНС,

...
Моята работа е да осигуря условия на МВР, ГДБОП, ДАНС,
Коментари Харесай

Борисов: Оттук нататък ще говорят прокурорите

„ Моята работа е да осигуря условия на Министерство на вътрешните работи, ГДБОП, ДАНС, дружно с прокурорите да организират такива акции. Оттук нататък ще приказват прокурорите. Колегите работиха интензивно. Ще приказвам с съдружните сътрудници. Тези, които са директно назначени от  ГЕРБ, не ги разясня. Нека има обвинителни актове ”, съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка акцията в Перник и Министерство на околната среда и водите.

В четвъртък заран се организираха акции на спецпрокуратурата, ДАНС и Министерство на вътрешните работи в Перник и в София. По информация на NOVA има двама арестувани.- някогашният регионален шеф на Перник Ирена Соколова и отстраненият началник на локалното ВиК - Иван Витанов.

„ Дали си от ГЕРБ или от Българска социалистическа партия не би трябвало да значи нищо. Има свършена и несвършена работа. Ние имаме 800-900 хиляди представители на ГЕРБ. Има тематики, които са съдружни. Нека сътрудниците завършат мероприятията, които се водят. Ние сме правова страна. Всеки е почтен до доказване на противното ”, безапелационен е той.

Според премиера няма връзка сред атентата в Сарафово и убития от Съединени американски щати военачалник Солеймани.

" Това, което мога да ви кажа, е, че се организират процесуално-следствени дейности, провеждани от спецпрокуратурата ", съобщи министър Младен Маринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР