Motorola внезапно разпространи информация, че отменя представянето на своите флагмански

...
Motorola внезапно разпространи информация, че отменя представянето на своите флагмански
Коментари Харесай

Motorola изненадващо отмени представянето на смартфоните Moto Razr 2022 и X30 Pro

Motorola ненадейно популяризира информация, че анулира представянето на своите флагмански смарт телефони, което трябваше да се състои през днешния ден, 2 август. Не се знае каква е повода за това решение.

Очакваше се на събитието да бъдат показани Moto Razr 2022 с еластичен екран, както и Moto X30 Pro, първото устройство, оборудвано с 200-мегапикселова камера.

Часове преди оповестяването обаче Чен Джин, общоприет управител на Lenovo Mobile China, разгласява известие в обществената мрежа Weibo, в което споделя, че премиерата няма да се състои.

" Съжалявам, че би трябвало да ви осведомявам, че плануваното за довечера показване на новите артикули на Moto се анулира заради избрани аргументи. Все още откровено се надяваме да представим новите артикули Moto на всички ", сподели господин Джин.

За страдание нищо не беше споделено зотносно нова дата на събитието. Но можем да предположим, че Moto Razr 2022 и Moto X30 Pro въпреки всичко ще дебютират този месец.

Съобщава се, че и двата нови продукта ще получат процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 с осем ядра (до 3,2 GHz). Moto Razr 2022 ще разполага с 6,67-инчов еластичен екран с резолюция 2400 × 1080 пиксела (Full HD+) и съществена 50МР камера. Moto X30 Pro ще бъде оборудван с 6,73-инчов Full HD+ AMOLED екран с периодичност на освежаване до 144 Hz, както и с тройна камера в настройка 200 + 50 + 12 милиона пиксела.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР