Motorola обяви новите попълнения в серията moto g, предназначени да

...
Motorola обяви новите попълнения в серията moto g, предназначени да
Коментари Харесай

Новата серия Moto g предлага най-бързия чипсет на пазара

Motorola разгласи новите попълнения в серията moto g, предопределени да провокират статуквото на пазара на смарт телефони от междинен клас. След 10 генерации Motorola продължава задачата си да дава първокласни функционалности на всички. Петте нови смарт телефона имат за цел да дадат опция на своите консуматори да основават наличие, да се свързват и да споделят със света към тях.

moto g200 5G: светкавична продуктивност на флагмана

moto g200 5G е едно от най-достъпните устройства на пазара със SnapdragonTM 888 и 5G мобилна платформа. Този смарт телефон е основан за консуматори, които желаят продуктивност на равнище флагман и 5G скорости¹ на налична цена. Той съчетава първокласно преживяване с невероятна система от камери, поглъщащ екран, усъвършенствано безжично аудио и трансформиращи благоприятни условия на Ready For, в същото време засилвайки мощните функционалности на телефона.

В началото на тази година Motorola амбициозно вкара за първи път флагмански чипсет във франчайза moto g с лансирането на смарт телефона moto g100, като сполучливо отключи най-хубавите вероятни преживявания. Днес софтуерният колос продължава иновационния си път, внасяйки още по-голяма продуктивност в серията moto g.

moto g200 5G е екипиран с най-бързия чипсет на пазара - свръхмощния SnapdragonTM 888 + 5G мобилна мрежа. С нея можете да играете игри с изкуствен интелект, които да реагират с 20% по-бързо² на докосването ви, и всичко това с помощта на Snapdragon Elite Gaming, който придвижва игрите на равнище настолен компютър на мобилни устройства, осигурявайки 20% по-бързо² графично обрисуване. Наслаждавайте се на ненадмината скорост със стремително бързата 5G съгласуваност и най-бързия в промишлеността мобилен Wi-Fi 6E,3 и заснемайте фотоси и видеоклипове с 35% по-бързо², тъй че да получите по-добро качество на изображението, запаметявайки всеки миг.

Мобилната платформа Snapdragon разрешава и най-усъвършенстваното безжично аудио преживяване във всеки Motorola смарт телефон. С Qualcomm® Snapdragon SoundTM се наслаждавайте на музика с висока разграничителна дарба, кристално чисти гласови повиквания и занимания без закъснение - с превъзходна съгласуваност и продължен живот на батерията. Motorola си партнира и с Dolby, с цел да вкара технологията Dolby Atmos4 в moto g200 5G. С усъвършенствана дълбочина и изясненост на звука Dolby Atmos предлага зашеметяващо триизмерно слушане.

Мобилната платформа 888+ също даде нужния подтик, с цел да може превъзходният 6,8-инчов FHD+ Max Vision екран да бъде екипиран с мощни функционалности, които несъмнено притеглят вниманието. Безумно бързата и водеща в промишлеността периодичност на освежаване от 144 Hz прави игрите, гледането на екшън наличие и превъртането на телефона извънредно гладко преживяване. Сертификатите DCI-P3 и HDR10 обезпечават 25% по-голям диапазон, тъй че обичаното ви наличие да има кристални цветове с усъвършенствана бляскавост и контрастност, а картината да наподобява тъкмо както би трябвало - жива и реалистична.

moto g200 5G е оборудван с най-усъвършенстваната система от камери, която може да съдържа телефон от серията moto g - същата мощна система от камери е включена и в фамилията motorola edge. Звездата на шоуто е 108 MP камера с ултрависока разграничителна дарба, която освен вкарва повече елементи във всяка фотография, само че и усъвършенства качеството на цифровото нарастване. Освен това технологията Ultra Pixel binning обезпечава 9 пъти по-добра сензитивност при слаба светлина посредством съчетание на 9 пъти по-големи пиксели в един. Резултатът? Невероятно внезапни и ярки изображения - даже при най-предизвикателните светлинни условия. Мoto g200 5G идва и с различен модернизиран датчик, който ви дава две невероятни вероятности в едно: ултраширока и макровизия. Сензорът за дълбочина работи в композиция с главната камера за автоматизирано размазване на фона. Предоставена е и опцията за контролиране на равнището на активност след снимането на фрагмента.

Тъй като основаването на наличие в обществените мрежи е от основна значителност в днешни дни, екипът на Motorola се е погрижил moto g200 5G да може да записва видеоклипове с кинематографично качество с най-високата допустима резолюция на видеоклипове за смарт телефон през днешния ден - 8K. Устройството съдържа и същински страховит програмен продукт за видео, позволявайки на потребителите същински да разпрострат творчеството си. Пример за това е режима за двойно снимане, който ви разрешава да записвате, употребявайки по едно и също време предната и задната камера. Тази функционалност се отнася както за видео снимане, по този начин и за основаване на снимково наличие. Смартфонът разрешава даже да изберете да записвате с две от задните камери, с цел да получите напълно нова вероятност. Функцията за супер занимателен режим дава опция да заснемете видеозапис с висока разграничителна дарба със скорост до 960 фрагмента в секунда и да забавите действието, виждайки детайлите, които очите биха пропуснали при естествена скорост. Това е 4 пъти по-бавно от елементарното забавено придвижване на предходните генерации телефони Motorola. Опцията Face Beauty Video ви подсигурява, че постоянно ще изглеждате по най-хубавия метод в селфи видеоклиповете, като изглажда кожата и придава по-полиран тип.

Вградената памет от цели 128 GB/256 GB UFS 3.1 разрешава неотложен достъп до обичаните ви фотоси, филми, приложения и игри. Освен това паметта LPDDR5 обезпечава продуктивност от последващо потомство и пикова пропускателна дарба на паметта от 51,2 GB/s, осигурявайки 16% по-бърза обработка на данни8.

Moto g200 5G прави усещане и с грациозен дизайн - сатененото матово покритие прибавя спомагателна нотка на жанр и изисканост, а водоотблъскващия дизайн пази устройството по едно и също време от вътрешната страна и извън.

даване на повече благоприятни условия на потребителите с новото семейство moto g

В допълнение към moto g200 5G Motorola показва и moto g71 5g, moto g51 5G, moto g41 и moto g31. Всяко от тези устройства носи неповторими характерности, с цел да подсигурява, че всеки консуматор може да откри телефон, който дава отговор на неговите потребности - от най-бързите 5G скорости, поглъщащ екран, невероятна система от камери до извънредно благонадежден живот на батерията и невероятна продуктивност.

С moto g71 5g се наслаждавайте на ярките и цветни гледки на ослепителния 6,4-инчов FHD+ OLED екран. С 25% по-голям цветови диапазон, изображенията наподобяват живи и същински, ще получите невиждано преживяване на екрана на невероятна цена. Този телефон идва и с TurboPowerTM 30, което ви разрешава да разполагате с 50% от живота на батерията единствено за 30 минути зареждане. Освен това 50 MP заден датчик с технология Quad Pixel ви разрешава да заснемате зашеметяващи фотоси даже при най-сложните условия на осветяване. А чисто новата мобилна платформа Snapdragon® 695 с усъвършенствана успеваемост обезпечава 5G скорости и плавна работа.

moto g51 5G ни доближава към мрежовото свързване от бъдещето. С 5G можете да организирате видеоразговори и да играете онлайн без закъснение. Всичко това се възпроизвежда на ултраширок 6,8 " екран с Full HD+ резолюция с ярки и отчетливи цветове. Изживяването става още по-добро със супер плавната периодичност на освежаване от 120 Hz. Системата от 50MP тройни камери е подготвена да снима всяка сцена с един клик, без значение дали става дума за дребен подробност или огромен пейзаж. И с цел да бъде всичко това допустимо, мобилната платформа Snapdragon® 4350 Pro зарежда всичко за безпроблемно преживяване, като реагира незабавно и е два пъти по-бърза от предшественика си.

moto g41 предлага 48 MP задна камера с Quad Pixel технология, която ви разрешава да заснемате невероятни фотоси денем, през нощта и по всяко друго време. Оптичната стабилизация на изображението автоматизирано усъвършенства размазаните изображения и видеоклипове, дължащи се на нежелано придвижване на камерата, тъй че даже когато фотографията отнеме повече време - да речем, в условия на слаба светлина - яснотата и детайлите проличават. moto g41 идва със същия 6,4 " FHD+ OLED екран и TurboPowerTM 30 като moto g71, а също така можете да усетите по какъв начин телефонът ви реагира незабавно на всяко допиране и плъзгане с изключителния осемядрен процесор.

moto g31 се предлага с хубав 6,4-инчов Full HD+ Max Vision екран с над 400 ppi за по-ясни елементи и OLED технология за по-реалистични цветове. Системата от 50 MP мултикамери ви разрешава да заснемате най-хубавите си мемоари с невероятна изразителност. А с нея можете да работите 36 часа единствено с едно зареждане.

Във всички нови устройства moto g можете да се насладите на по-богат и изразителен тон с помощта на технологията Dolby Atmos. Направете по този начин, че обичаните ви филми да звучат по този начин, като че ли ги гледате в киносалон, и слушайте музика по метод, който ви приближава до изпълнителя и неговата страст. И в случай че има нещо, което е значимо за всеки, без значение кое устройство избира, то това е дългият живот на батерията. Всеки от тези телефони разполага с голяма батерия с потенциал 5000 mAh, която ви обезпечава сила даже за най-натоварените дни, и всички те включваха зарядно устройство за телефон в кутията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР