Москва. Русия цени високо своите съюзници и съмишленици на различните

...
Москва. Русия цени високо своите съюзници и съмишленици на различните
Коментари Харесай

Владимир Путин: Русия цени високо, че съюзниците й не се огъват пред хегемона, готова е да им осигури съвременно оръжие

Москва. Русия цени високо своите съдружници и съидейници на другите континенти, съобщи президентът на страната Владимир Путин, говорейки на форума „ Армия-2022 “, предават ТАСС и РИА Новости .

„ Искам да подчертая, че Русия е за най-широко всестранно развиване на военно-техническото съдействие. Днес, в изискванията на един стабилно изграждащ се многополюсен свят, това е изключително значимо. Ние високо ценим обстоятелството, че страната ни има доста съдружници, сътрудници, съидейници на разнообразни континенти. Това са страни, които не се огъват пред по този начин наречения хегемон, техните водачи демонстрират същински мъжки темперамент и не се огъват “, съобщи Путин.

Руският президент акцентира, че тези страни избират върховен, самостоятелен път на развиване, желаят групово да вземат решение проблемите на световната и районната сигурност на основата на интернационалното право, взаимна отговорност и ценене на ползите на другата.

Русия откровено цени исторически мощните, другарски и доверителни връзки със страните от Латинска Америка, Азия и Африка и е подготвена да предложи на съдружниците и сътрудниците си най-модерните типове въоръжения, продължи Путин.

Той означи, че в целия свят тези типове оръжия се ценят измежду военните експерти поради тяхната надеждност, качество и висока успеваемост и съвсем всички са били употребявани повече от един път в действителни бойни дейности.

Според президента посредством развиването на военно-техническото съдействие, обединяването на напъните и капацитета Русия и нейните сътрудници ще могат да обезпечат надеждна сигурност и непоклатимост както за себе си, по този начин и за света като цяло.

Международният военно-технически конгрес „ Армия-2022 “ се организира от 15 до 21 август в подмосковския център „ Патриот “. Около 1500 предприятия от военно-промишления комплекс ще показват най-новите си модели военна техника.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР