Москва. Изявленията на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, че

...
Москва. Изявленията на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, че
Коментари Харесай

Леонид Слуцки: Изявленията на Блинкен за НАТО не задават конструктивен тон за Женева

Москва. Изявленията на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен, че никой не е обещавал на Русия да не уголемява НАТО, надали ще зададат градивен звук преди договарянията за световната сигурност в Женева. Това мнение изрази в събота в своя канал в „ Телеграм “ ръководителят на Комисията по интернационалните въпроси на Държавната дума Леонид Слуцки, представен от ТАСС .

„ Като цяло поредицата от изказвания на държавния секретар на Съединени американски щати, в частност, че Западът, съгласно тях, в никакъв случай не е обещавал да не уголемява НАТО на изток, надали задава градивен звук в идните договаряния за световната сигурност.

Коментирайки други думи на Блинкен за готовността на Казахстан да се оправи самичък с вълненията, ръководителят на Комисията означи, че " управляващите на Сирия и Либия имаха всичко, с цел да се оправят независимо с „ митингите ", т.е. с локалните терористи и задгранични бойци “. „ Но ние, за разлика от Държавния департамент, безусловно разбираме за какво има потребност от външна „ помощ “ за „ разпространяването на демокрацията “, която никой не е желал “, съобщи Слуцки, отбелязвайки, че „ посредством напъните на миротворците на ОДКБ към този момент беше допустимо да се стабилизира обстановката ” в републиката.

Блинкен на 7 януари направи изказване, че Западът не е предоставял на Москва гаранции, че НАТО няма да се уголемява на изток в предишното. Според него Москва " пропагандира подправена интерпретация ".

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР