Моряците продължиха с пълен актив в първенството.Черно море победи Славия

...
Моряците продължиха с пълен актив в първенството.Черно море победи Славия
Коментари Харесай

Черно море постигна втора победа

" Моряците " продължиха с цялостен актив в шампионата.

Черно море победи Славия с 1:0 в мач от 2-рия кръг на efbet ЛИга, игран на стадион “Тича ” във Варна. Домакините несъмнено бяха по-стойностния тим, сътвориха повече положения и справедливо завоюваха трите точки. Единственото попадение в срещата осъществя Матиас Курьор в 54-тата минута, написа chernomorepfc.bg.

В 14-ата минута Николай Златев стреля от към 20 метра, само че настрана от вратата. В 26-ата минута “моряците ” Нгуена сгреши при изнасянето и подари топката на Сула пред наказателното поле. Алжиренцът финтира Виячки и се озова на стрелкова позиция, само че не откри очертанията на вратата на Вуцов.

В 31-вата минута Минчев насочи удар от близка отдалеченост, само че топката срещна тялото на защитник и мина над вратата. В идната минута Клементе се освободи и стреля, само че неопределено. Малко по-късно Томбак се опита да почисти топката, тя обаче попадна в Златев, който с мощен удар отвън наказателното поле прати топката рисково над гредата. В последната минута на първата част Сула откри с акуратен пас Курьор, който напредна и стреля от наказателното поле, само че в навън.

4 минути след началото на второто полувреме Славия получи право да извърши директен свободен удар от комфортна позиция. Зад топката застана Минчев, който потърси горния ляв ъгъл, само че Дюлгеров внимаваше и мазета в корнер.

В 54-ата минута Черно море откри резултата. Сула още веднъж със страховит пас откри Курьор отляво и Матия я промуши между краката на стража Светослав Вуцов за 1:0.

В 68-ата минута Клементе смъкна топката в наказателното поле след центриране на Сула. Керчев опита да почисти, само че кълбото се озова в Сердюк, който незабавно насочи удар, само че топката срещна главата на Виячки и излезе в корнер. Малко по-късно Дюлгеров избави тежък шут на Нгуена, при който нямаше видимост поради играчите пред него.

В 74-тата минута след неточност в защитата на “моряците ” топката попадна в Галин Иванов, който потърси Бакеро отляво, само че испанецът разочарова с удара си от комфортна позиция. След това Дюлгеров мазета и мощен удар на Ради Кирилов.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Петар Босанчич, Цветомир Панов, Виктор Попов, Васил Панайотов, Матеус Клементе, Мариз Сула (89-Закария Беншаа), Николай Златев (70-Мади Кета), Мимито Биаи (46-Евгений Сердюк), Матиас Курьор (75-Стефан Велев).
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР