Морският апартамент на Стефан Данаилов е бил продаден и вече

...
Морският апартамент на Стефан Данаилов е бил продаден и вече
Коментари Харесай

Развръзка! Продадоха прокълнатия апартамент на Ламбо

Морският апартамент на Стефан Данаилов е бил продаден и към този момент имал нови притежатели, разкриват хора от Приморско. Приживе Ламбо обичаше да върви в кокетното жилище, с цел да си почива през лятото, написа " Ретро ".

Беше го купил за към 80 хиляди лв., само че поради растежа на парцелите, изключително по Черноморието, наследниците му съумели да го продадат за доста по-висока сума.
-->
Апартаментът в Приморско се популяризира като анатемосан, тъй като точно там през лятото на 2019 година по време на своята последна лятна отмора артистът падна съдбовно и си счупи тазобедрената става. След случая потеглиха и по-сериозните му здравословни проблеми. Тогава майстори ремонтират терасата на жилището, която била мокра. Той излиза на нея, подхлъзва се и пада. В началото мислел, че единствено е навехнал крайници си, само че болките станали нетърпими. Налага се водачът му да повика кола за спешна помощ, а Данаилов бе признат на носилка в бургаска частна болница. За да му окаже помощ тогава, за морския град отпътува брачният партньор на вицепрезидента Илияна Йотова – проф. Андрей Йотов, който е измежду светилата в ортопедията у нас.

По-малко от 3 месеца след случая Стефан Данаилов напусна света на живите. Преди кончината си той бе уредил своето наследство и бе поделил имането си сред биологичния си наследник от Ирен Кривошиева – Влади, доведения си наследник Росен Цанков и племенницата си Росица Обрешкова. Всички парцели и коли на обичания артист, като се изключи жилището му в столичния квартал „ Лозенец “, към този момент са продадени и не са фамилна благосъстоятелност.

Софийското му жилище се води на името на Росен Цанков, само че Влади Данаилов е бил обезщетен финансово за своя дял от жилището. В наследството на Ламбо обаче имало уговорка, която забранявала обичаният му парцел да бъде продаван, защото той бил извънредно специфичен и със сантиментална стойност за него най-много поради взаимния му живот със брачната половинка му Мери там.В него се съхраняват всичките му персонални движимости, в това число и скъпата му библиотека и множеството произведения на изкуството, които са с колекционерска стойност.

Продадена от семейството обаче е вилата му в пловдивското село Марково, населявано единствено от баровци и богаташи. Данаилов по този начин и не можа да приключи ремонта ѝ и да се нанесе там, където имаше проекти да прекара на мира старините си с аспект към Родопите. Миналата година синът му Владимир се раздели и с мерцедеса му против 100 хиляди лв.. Луксозната кола дълго време не можеше да си открие нов притежател, само че в последна сметка бе изплатена. Ламбо остави и доста спестявания, инвестиции и активи на Влади. Синът му твърди, че парите на баща си е вложил в нов дом за себе си и брачната половинка си Виктория в Америка, както и в образованието си. Той е към този момент квалифициран доктор, който практикува в болница, а преди месец бе у нас, с цел да уреди и наследството си от починалата си баба Лиляна – майка на Ирен Кривошиева.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР