Морски пехотинци от ескадрилата The Island Knights към американската военновъздушна

...
Морски пехотинци от ескадрилата The Island Knights към американската военновъздушна
Коментари Харесай

Морски пехотинци от САЩ спасиха българин в Тихия океан

Морски пехотинци от ескадрилата „ The Island Knights ” към американската военновъздушна база Андерсън в Гуам избавиха българин от борда на круизния транспортен съд MV Ocean Dream в Тихия океан. Корабът плавал наоколо до остров Гуам, който е американска територия, пише bg-voice, представен от Блиц.

Спасителната интервенция се случила на 28 март, откакто сънародникът ни получил затруднение, което изисква неотложна здравна помощ. Американският ескадрон изчакал круизният транспортен съд да доближи по-близо до крайбрежията на остров Гуам и по-късно специфичен екип избавя българина с боен хеликоптер.



Военният хеликоптер, избавил българина, е MH-60 „ Сийхоук ” – приблизително огромен военнотранспортен вертолет с четири перки на главното витло и два мотора. В взаимозависимост от модификацията може да коства сред 5.9 млн. до 10.2 млн. $. Сн.: Jasen Moreno-Garcia

„ Моят екип свърши чудесна работа, стабилизирайки мъжа от момента, в който хеликоптерът ни се спусна надолу, досега, в който го транспортирахме до американската военноморска болница ”, сподели лейтенант Кумец.

Не е ясно какво е положението на българина все още. Ocean Dream e круизен транспортен съд на компанията „ Карнивал ” с 1,219 пасажери и 460 души екипаж. Американският Гуам е най-големият от Марианските острови, намиращи се в западната част на Тихия океан.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР