Morgan разпространи информация за интересна своя инициатива, която нарича XP-1,

...
Morgan разпространи информация за интересна своя инициатива, която нарича XP-1,
Коментари Харесай

Morgan показа експериментална електрическа триколка

Morgan популяризира информация за забавна своя самодейност, която назовава XP-1, и която съгласно компанията е предвестител на всички бъдещи електрически модели на марката.

" Експерименталният първообраз ще даде основна информация на инженерите и дизайнерите на Morgan, до момента в който се впускат в създаването на първите серийни електрически модели на компанията ", споделят от компанията и показват, че XP-1 не е предопределен за произвеждане, а за разширение на погледа в основни области, включително параметри на ръководството, задвижваща система, нови хрумвания и софтуерни решения, и други.

За реализирането на плана XP-1 на Morgan са били нужни 12 месеца, а идващите 18 до 24 месеца са планувани за тестова и развойна стратегия.

С изключение на това, че задвижващата система на XP-1 е напълно вътрешна за компанията разработка, от Morgan не разясняват спомагателни детайлности. Благодарение на AutoCar обаче научаваме, че електрическата триколка е изпълнена с стилен електромотор с мощ от 136 конски сили, батерийният модул е с потенциал от 33 kWh, а свободният пробег е към 150 благи или 240 километра.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР