Морално издържано или не, британските лекари получиха указания от медицинската

...
Морално издържано или не, британските лекари получиха указания от медицинската
Коментари Харесай

Британските лекари получиха указания кого да спасяват при претоварване на системата

Морално издържано или не, английските лекари получиха инструкции от здравната асоциация на Острова да изключват животоспасяващите апарати за дишане от по-възрастните и да ги включват на пациенти с по-голям евентуален късмет да оздравеят, в обстановка, в която се претрупа потенциала на здравната и болничната системи, заяви CNN.

Насоките са готови за лекари, които ще би трябвало да вземат " съществени решения " за това кой би трябвало да получи " оскъдните по този начин или другояче животоспасяващи запаси ", в случай че здравната система на страната бъде затрупана от случаи на ковид.

" На някои пациенти може да бъде отхвърлен достъп до лекуване, като интензивно лекуване или слагане на уред за изкуствено дишане ", се показва в управлението за нравственос на асоциацията. " Това неизбежно ще бъде дискриминиращо както за възрастни хора, по този начин и за хора, които се лекуват отдавна ".

В управлението се признава, че налагането на ограничение на възрастта би било нелегално, само че и се прибавя, че при по-възрастните пациенти с предшестващи респираторни проблеми има " доста огромен късмет да умрат, макар интензивното лекуване ", и затова ще бъдат с по-малък приоритет за допускане до такова лекуване.

Етичните инструкции бяха обновени на 1 април. Правителството на Обединеното кралство авансово предизвести, че здравната система на страната може да бъде претрупана, в случай че не се съблюдават строгите ограничения за обществено разграничаване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР