Монтана. РУ-Монтана издирва 11-годишната Любка Серафимова Михайлова, от гр. Вършец.

...
Монтана. РУ-Монтана издирва 11-годишната Любка Серафимова Михайлова, от гр. Вършец.
Коментари Харесай

Полицията в Монтана издирва издирва 11-годишно момиче от Вършец, което е в неизвестност от 22 януари

Монтана. РУ-Монтана търси 11-годишната Любка Серафимова Михайлова, от гр. Вършец. Това оповестиха от ОДМВР - Монтана . Според информация от околните, в петък, 21 януари детето отишло на посетители с майка си в дома на своя вуйчо в монтанското село Сумер, на към 20 км от Вършец. В събота, сред 16,30 часа и 17 часа момичето излязло от къщата на вуйчо си и не се прибрало. Роднините подали сигнал за изгубването му в полицията.

В районно управление (на МВР) Монтана неотложно е основана организация за издирването на изчезналото дете. В подхванатите оперативно-издирвателните дейности вземат участие екипи от районно управление (на МВР) Монтана, ОДМВР Монтана, от локалните подразделения на пожарната и жандармерията, от Школата за подготовка на водачи на служебни кучета в гр. Берковица, специалисти от Групово дело „ Национална полиция “. В издирването, подхванато още в събота, се присъединили и 40 поданици на селото. Извършени са претърсвания на региона и търсене с водолазен екип на преминаващата наоколо река Ботуня. Оперативно-издирвателните дейности не престават.

В деня на изгубването детето е било облечено с жълто яке и пъстър чеп. Любка е висока към 120 см, страда от детска церебрална парализа, придвижванията и говорът й са затруднени.

Умоляват се жителите, които могат да дадат информация по случая да се обадят на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността е обезпечена.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР