МониторОвен 21 март – 20 априлВ събота не се обвързвайте

...
МониторОвен 21 март – 20 априлВ събота не се обвързвайте
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 22-28 юни

Монитор

Овен 21 март – 20 април

В събота не се обвързвайте с никого на никаква цена. Не допускайте децата да седят дълго без контрол над компютъра.

Вероятни са зарибявания в мрежата. 23-и е удобен за всяко ново начинание. Разширете връзките, вземете дефинитивно решение по даден въпрос и отхвърлете подозренията. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Денят е удобен за духовно и физическо пречистване. 24-и е ден за реализация на всяка хрумнала ви концепция. Действайте многопосочно и все някъде ще съумеете да се внедрите, установите и печелите. Уредете си среща с мениджъри, спонсори и бъдещи сътрудници. Сключените контракти ще са дълготрайни. Във вторник Луната навлиза в Овен. Добре е да се организират съвещания, да се поставят изпити и да се търсят нови информации. До 27-и на обед не е удобно за вадене на зъб и лицева хирургия. 26-и ще ви срещне с огромните ви страхове и врагове. Ограничете контактите и бъдете изключително деликатни със здравето. Не се включвайте в каскадьорски действия и надпревари. Каквото се скапе в този ден мъчно ще се оправи. От 27-и планетата на бизнеса Меркурий към този момент ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Лъва. Предстоят промени, които ще се отразят удобно на работата и деловите ви връзки. Може да ви предложат шефска позиция. Срещите ви ще имат изключително значение. На 28-и постигате значима цел.

Телец 21 април – 20 май

Очертава се тежка и натоварена събота, изключително за родените в третата декада. Тенденцията е към отнемане и операция. Може да попаднете в лапите на ловки мошеници, само че и вие сте в положение да изнудвате и манипулирате близките. Ограничете контактите и не правете това, което не желаете да ви създадат и да ви се случи. В неделя облаците се разнасят, постигате задачите си с лекост и без щета за който и да било. Може да получите позвъняване даващо нова насочна точка на връзките и работната ви стратегия. В понеделник може да постигнете оптималното, да се разберете и споразумеете по цени на артикули и услуги и да уговорите нужните доставки. Ще се одобри добре както незавършения ви отчет, по този начин и полуготовата ви продукция. 25-и изисква приемане на достоверна и точна информация преди да се предприеме каквото и да било. Използвайте всичките си значими източници, намерете учители за децата и се подгответе за изпитите, които предстоят. 26-и е ден обвързван с насилието и коренната промяна. Някой ще вземе решение за тръгване, в случай че не може да се оправи на локална почва. Апетитите са големи, не очаквайте да ви създадат отстъпка, а и вие не сте склони на компромис. 27-и е ден за промени, които персонално би трябвало да извършите с цел да спечелите още до края на деня. На 28-и постигате значима цел.

Близнаци 21 май – 21 юни

22-и е ден на срещи с провокатори. Не давайте непотребна информация и се отнасяйте доста деликатно към получените оферти. Ограничете контактите в мрежата. Излезте измежду природата, постойте край огън, работете сами и на собствен терен. В неделя не се разпилявайте. Концентрирайте се над най-важната цел и не променяйте проектите си, с цел да не разсърдите един и да обидите различен. В понеделник всеки е тръгнал с огромната кошница и е решен на промени, с цел да реализира задачите си. На работното ви място ще идват спорни разпореждания. Синхронизирайте дейностите си, с цел да не извършите неверен избор. На 25-и ще получите значима информация преди другите. Реагирайте на момента, не отлагайте срещите, които ще донесат развиване на нещата и опция да се извлекат оптимални дивиденти от протичащото се. На 26-и който захапе кокала няма да го пусне на различен. Денят е с тежка и нападателна енергетика. Внимавайте с храната, проведете оздравителни процедури. Някой ще купи еднопосочен билет обезверен от неуспехите си тук. Печелят тези, които имат задоволително, само че нищо не им стига. На 27-и възможностите са за осведомените и тези, които са в час с условията на пазара. В петък предстоят промени, някои от които и сами може да предизвикате. В този ден е значимо да се заложи нова база за бъдещето. Водете договаряния.

Рак 22 юни – 21 юли

Ако в съботния ден не контролирате пороците си сами ще попаднете под контрола на изпечени мошеници и ловки търговци. Внимавайте с алкохола и стимулантите, с възприятията към непроверени хора и с любовта-еднодневка. Каквото отложите за следващити два дни ще ви донесе шанс, приятни моменти и срещи с верните хора. В неделя елементарно отхвърляте подозренията и взимате значимо решение за бъдещето. В този ден трудностите са елементарно преодолими. Може да спечелите съревнование и конкурс. Вечерта си поръчайте сън и в понеделник може да се разсъните с чудесна концепция, която от много време се оформя в мозъка ви. 24-и е ден за революционни преустройства, за пренасяне и старт на нова робота. Някой ще се изкачи на нова служебна позиция. Всичко подхванато ще ви носи облаги, в случай че не сега, то в една по-далечна вероятност. Във вторник е добре да се запишете за нов информативен курс. Потърсете треньори и учители за децата. Уредете летните им занимания. 26-и е обвързван с преследването, изгнанието и с недоволствата на дребния човек. Не е добре да се взе участие в демонстрации и манифестации. Контролирайте гнева и апетитите, не вадете зъб. 27-и идва с проблеми за родените в третата декада, само че и с късмет да създадат радикално преустрояване в връзките и метода си на живот. В петък приключвайте само че нищо значимо не започвайте.

Лъв 22 юли – 22 август

22-и е най-неблагоприятният ден в месеца за обвързване, за подписване на брак или старт на ново делово партньорство. Очертават се опити за зарибяване и слагане в зависимости. Ограничете контактите, а довечера прекарайте в стеснен другарски и роднински кръг. Хубаво е да се поседи край огън. Мислено изгорете в него всички негативи и неприятности, които ви преследват. В неделя е време за дейни дейности, за среща с другари, за продан на информации и за брокерски начинания. Лесно ще отхвърлите подозренията и ще изчистите недоразуменията. В понеделник стартирайте нова активност, подпишете нови контракти, създайте нови връзки и се пробвайте да влезете в нова среда. Ден за революционни преустройства, които ще ви оказват помощ да елиминирате конкуренцията. На 25-и намерете време за проучвателна активност, изключително в случай че ви предстоят договаряния. Никъде не отивайте неподготвени, с цел да не сгрешите в избора. 26-и е ден на големите апетити. Ще вземете това, което ви се поставя, че и част от непознатото. В този ден не се вършат взаимни отстъпки и няма безвъзмезден обяд. 27-и е ден на преустройства. Меркурий навлиза в Лъв, а това ще се отрази позитивно на бизнеса ви. Така на 28-и ще заложите нова основа на бъдеща активност. В петък ще постигнете от дълго време гонена цел. За вечерта не планирайте настоятелен срещи. Вероятно е да ви излъгват и притиснат с компромат.

Дева 23 август – 22 септември

22-и е ден на мрежата. Лесно е да попаднеш в капан. На всички равнища върви стратегия за зарибяване, за влияние и операция. В подобен ден не е целесъобразно да се обвързваш, да си определяш първа среща и да влизаш в нови персонални и настоятелен връзки. Отложете пътуванията за идващите дни. В неделя ставате с готовност за едно, а става друго. Луна, Нептун, Юпитер и Венера образуват кръст с рожденото ви Слънце. Ще се наложи да вършиме взаимни отстъпки, ще се отказвате от приятните и мечтани неща, с цел да удовлетворите непознатите. Ще ви слагат тежки условия. В понеделник ще завоюват тези, които вдигнат гордо глава, не се свиват и не се подчиняват покорно. Проблемът е, че ще срещате съперници от по висока категория и доста мъчно ще ги преборите. В тези ден може да решите да прехвърлите благосъстоятелност на децата или ще ви притиснат да го извършите. 25-и е ден за проучвателна активност, за огледи на парцели и терени. Всяка получена информация ще ви е от изгода. На 26-и внимавайте с храната. Отварят се свиреп апетити, нарушавате диети и наставления. Някой ще посегне на непознатото и ще се опари. 27-и идва с промени и предпочитание за устройване на ново място и в нова среда. В петък постигате значима цел, получавате покачване или преназначение. Сега е момента да приключите обещаната работа и да си получите парите.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ограничете контактите в съботния ден, заемете се с творчество на собствен терен и не приемайте предложения за взаимна работа и живот. Не споделяйте проекти и планове, действайте независимо без да се афиширате и хвалите. В неделя се концентрирайте над най-важното и ще го постигнете. Ако се разпилявате в усеща и връзки на никого няма да угодите. Ден за недояждане и духовно просветление. В понеделник кандидатствайте за нова служебна позиция, подпишете нови контракти, създайте нови връзки, уточнете сделки. Ще намерите майстори и ще си стиснете ръцете с преференциална поръчка. На 25-и може да останете на опашката, в случай че не сте в час с новите условия и информации. В момента попадате в интервал на осведомително затъмнение. Много неща ще стават зад тила ви. На 26-и попадате в спорове, развихрят се кавги, качвате кръвното и може да извършите неверен избор. Не участвайте в взаимни начинания и не ходете по манифестации. Не вадете зъб до четвъртък следобяд, в случай че няма накъде. Може да извършите неверен избор. 27-и стартира с терзания за родените в третата декада. Започват разбърквания и промени. Отложеното за края на работното време ще донесе изгоди. Вечерта е ексцентрична, проектите ви се трансформират, възприятията излизат от надзор. За петък не планирайте старт на нова активност, работа и план.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Дори и огромен психолог като вас ще се излъже в преценката си в събота. Може да попаднете в мрежата на ловки мошеници. Нищо значимо да не се подхваща, изключително в компанията на непроверени хора. С огромна възможност ще ви излъгват и излъжат. Не сключвайте брак, не правете оферти и не приемайте такива. В неделя обстановката е радикално изменена. Всичко подхванато ще ви носи шанс и изгоди, ще дефинира една нова посока на развиване. Вечерта медитирайте преди заспиване и си поръчайте сън-прогноза. Във вторник ще се разсъните осенени от чудесна концепция и до края на на деня ще намерите излаз и от неприятно състояние. Денят е удобен за подписване на нови контракти, за поръчки, доставки и огромни покупки. Очертава се преференциална договорка. Това е може би най-силният ви и сполучлив ден за интервала, тъй че действайте. На 25-и печелят тези, които пият непосредствено от извора и получават информациите от директните източници. В този ден навременната информация коства по-скъпо от злато. 26-и развихря апетити и упоритости, никой на никого не прави път, борбите за постове и позиции се развихрят. На 27-и включете запасите на цялостна мощ. И половата ви сила се разсънва. В този ден се залага базата за бъдещето. В петък не се отклонявайте от задачата, до вечерта да сте на финала или на мястото, където ви чакат.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ще имате прелестен съботен дан, в случай че ограничите контактите и не влизате в мрежата. Ден на паяка и мухата, няма други функции. Вероятно е да попаднете под действието на фактори влияещи на съзнанието и подсъзнанието. Ограничете алкохола и стимулантите. Тази вечер не се срещайте с хора, които и различен път са ви вкарвали в интриги и рискови обстановки. Следващите два дни може да се окажат губещи, в случай че сега си позволите странични връзки и в любовта. В неделя се разпилявате в грижи за другите. Вашите планове мъчно ще се осъществят, ще се промени посоката и пътуванията ще ви отведат на непланирано място, където няма да се чувствате добре признати. В понеделник не нарушавайте закона и дадените рекомендации. Не е ден за взимане на независими решения. Съобразете се с мнението на колегата и чакайте шефските разпореждания. 25-и дава опция да се включите в нова учаща активност и в нова група по ползи. Повишете квалификацията си и помислете за насоката на децата през лятото. На 26-и приключете работа, която ще донесе изгоди и ще ви вдигне равнището. Представете готовите си планове. В този ден печелят соловите играчи. На 27-и започнете нова активност и подпишете нови контракти. Осигурете си бъдещата база за развиване. В петък нищо ново да не се стартира. Не бързайте, с цел да не се постанова да се връщате.

Козирог 22 декември – 20 януари

Не вярвайте на непроверена информация и не позволявайте да ви убеждават в каквото и да било в съботния ден. Има възможност да бъдете въвлечени в манипулиращи и ограбващи обстановки. Ден на илюзии, измами и опити за промиване на мозъци. Отложеното за идващите дни ще мине доста по-добре, ще обезпечи независимия ни избор и воденето на независима политика. В неделя елементарно постигате всяка цел. Концентрирайте се над значимото и ще го получите. В понеделник по най-бързия метод уредете плануваните срещи, сключете нови контракти, уредете настоятелен срещи и диалози, споразумейте се за цени на артикули, услуги, покупки и доставки. Намерете време за всичко значимо. В идващите дни в хороскопа ви ще работи кръст на планетни сили. Не планирайте по опция вадене на зъб или лицева хирургия до четвъртък. На 25-и проявете благотворителност, а не мислете единствено за себе си. Ще бъдете изолирани, в случай че се лакомите. Ден на алтруистите, които са изчезваща порода. 26-и ще бъде най-проблемният ви ден за интервала. Трудно ще удържите апетита, ще влезете в кавги и спорове с близки, сътрудници и инцидентни хора. Качвате кръвното. Контролирайте страстите. 27-и е рисков повече за родените в третата декада. Ден на фундамента, всичко да се прави крепко. Не пестете материали при поправки и градежи. В петък ще получите заслужена премия за напъните си.

Водолей 21 януари – 19 февруари

В събота ви предстоят много контакти, само че на никого не трябва да се доверявате напълно. В този ден върви стратегия за манипулиране и изкушаване. Търсят се слабите ни места и се вършат опити за изнудване. Ограничете контактите, действайте измежду свои хора. В неделя всяка бариера е елементарно преодолима. Ден за примирение и духовно единство. Някой ще го получи измежду природата, различен в компанията на приятни и близки хора. Не яжте доста месо и не напрягайте очите прекомерно. Понеделнишки работата ви ще потръгне с цялостна скорост. Може да ви се обадят с преференциални оферти и предложения. Стартирайте нова активност и нов бизнес план. Уредете среща с мениджъри и нови работодатели. Подайте ръка на тези, с които смятате да работите взаимно. В този ден може да продадете непродаваемото или полуготовата си продукция. На 25-и е добре да извършите някои изследвания в посоката, в която ще работите и ще се развивате в бъдеще. Лесно се усвояват нови познания и умения. Работете над персоналното си занимание, усъвършенствайте се в нужната посока. Сега е момента да намерите и нов преподавател или треньор на децата, който да ги приготви за идните надпревари и ранглисти. На 26-и апетитите са свиреп. Не очаквайте взаимни отстъпки, важи правото на по-силния. 27-и е ден на фундамента. Всичко да се прави крепко. В петък не започвайте нищо ново. Довършете обещаното.

Риби 20 февруари – 20 март

За събота не планирайте срещи и другарски сбирки, изключително с хора, които и различен път са ви вкарвали в неприятности. Ограничете контактите в мрежата. Най-неблагоприятният ден в месеца за каквото и да било обвързване. Не насрочвайте първа среща и не правете предложение за брак. В неделя Луната навлиза в Риби. Очертават се приятни пътувания, опция да постигнете неразрешени досега неща. Преградите са елементарно преодолими. В понеделник може да извършите мощна крачка напред, само че по някакъв метод загърбвате предишното и оставяте значими за вас хора да страдат. В хороскопа ви работят по едно и също време разширяващи и ограничаващи аспекти. От едно бягате, друго търсите, а трето ви търси. Отделете време за нареждане на концепциите, които ще ви хрумнат. Обърнете внимание на сънищата си. Във вторник се заемете със самообучение, потърсете съвет от експерт, с цел да станете самите вие такива. Лесно ще усвоите нужните познания. Съревновавайте се със мощните и ще покажете по-високи индикатори. На 26-и не се намесвайте в игрите на огромните и не взимайте страна в разногласия. В четвъртък започнете преустройства, строителства и поправки. Намерете майстори, осигурете нужните материали. Всичко да се прави крепко, с цел да не ви излезе по-скъпо. В петък постепенно и бавно ще постигнете значима цел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР