Монитор Движеното към София по магистрала Тракия“ след тунела Траянови врата

...
Монитор
Движеното към София по магистрала Тракия“ след тунела Траянови врата
Коментари Харесай

Голямото прибиране задръсти магистралите

Монитор Движеното към София по автомагистрала " Тракия “ след тунела Траянови врата е извънредно натоварено. Колите пъплят с сред 20 и 40 км/час, а задръстването стартира към 50-и километър на автомагистралата по посока София, оповестява " Монитор “, базирайки се на очевидци.

Движението е затруднено поради три леки произшествия – първата на разклона на Ихтиман, която взе две жертви, а другите – преди 43-ти километър на автомагистралата. Денят на огромното прибиране е придружен от претрупан трафик и километрични тапи и на основен път Е-79 и по-точно включването в него на разклона за Симитли. Хиляди коли, идващи от Банско и региона, са заседнали в опит да се включат към основния път, водещ към автомагистралата към София, оповестява Канал 3.

Трафикът от Гърция към София е претрупан и съумелите да се включат в основния път се натъкват на нов " пъкъл " и на автомагистрала " Струма " в посока столицата. Между 50 и 100 хиляди автомобила се чака да се приберат в столицата след Великденските празници, сподели по-рано през днешния ден началникът на " Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тенчо Тенев и предизвести, че в следобедните часове се чака усилване на трафика. Той посочи, че през днешния ден от 10 часа има две ленти за вход по остарелия път през Владая. " Вече са сложени нужните сигнализации, с цел да могат хората да влезнат по-бързо в столицата през остарелия път. На всички останали входни автомагистрали и пътища, които водят към София, ще имаме наши полицейски екипи и при нужда ще даваме приоритет на влизащите в столицата “, сподели комисар Тенев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР