Моника Валериева определено вече не е сред най-активните плеймейтки в

...
Моника Валериева определено вече не е сред най-активните плеймейтки в
Коментари Харесай

Моника Валериева направи разтърсваща изповед за любовта

Моника Валериева несъмнено към този момент не е измежду най-активните плеймейтки в обществените мрежи, а повода за това беше безспорна тайнственост до през днешния ден. Известно е, че известните дами като нея неуморно споделят всеки миг от всекидневието си в интернет и не пропущат нито една детайлност от това по какъв начин е минал денят им, само че тя от дълго време не следва този образец. Макар и да се знае, че това е методът да останеш настоящ и да бъдеш инфлуенсър.

Красавицата дълго време не разясняваше за какво не разгласява постове всеки ден, само че не щеш ли пристигна и моментът на истината. Самата тя призна, че има два вида хора - тези, които не са дейни в обществените мрежи, тъй като са задоволително заети да си живеят живота и тези, които не стопират да разгласяват, тъй като са нещастни и копнеят да бъдат видяни и да покажат в интернет какъв брой е вълнуващо всекидневието им. Е, Моника призна, че е избрала да бъде от първите, най-много поради любовта, тъй като се е научила да цени времето с околните си хора, а поради актуалната си половинка, даже се е дала прошка със пристрастеността си към пътуванията и към този момент не отделя толкоз време за екзотични почивки.

Вместо това, тя се е отдала на щастлива обич, като стана ясно, че е с един мъж от доста време, само че по този начин и не стана ясно дали това е артистът Меди, защото двамата по този начин и не дадоха публично удостоверение за раздялата си. И е изцяло допустимо такава да няма и към момента да са дружно, само че да се любуват на връзката си отвън светлината на прожекторите.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР