Моника Валериева не е изгонена от квартирата си в Студентски

...
Моника Валериева не е изгонена от квартирата си в Студентски
Коментари Харесай

Моника Валериева е без квартира, живее на хотел

Моника Валериева не е изгонена от квартирата си в Студентски град, още повече,  че тя не живее чартърен там, заяви TrafficNews, базирайки се на неин персонален коментар, във връзка тръгналите клюки за нови нейни несгоди откакто стана жертва на грабеж. Според мълвата дупнишката моделка е била изгонена от хазяйката й, тъй като имало изчезнали мебели.

Големият скандал към обира принудил хазайката на Валериева да я помоли по най-бързия метод да освободи жилището. След като отишла на оглед схванала, че от жилището липсват много от мебелите и се ядосала.

Сега Моника живеела на хотел в Драгалевци, само че защото няма пари, с които да заплаща. Всеки ден тя трябвало да се тагва от хотела и по този начин си обезпечава умерено и най-много гратис място за живеене - гласят слуховете около Валериева.

" Няма по какъв начин да бъда изгонена от личния ми апартамент! Това са нелепости. Живея си на същото място и не е правилно, че пребивавам в хотел в Драгалевци ", споделила пред Trafficnews скандалната плеймейтка.

Припомняме, че гримьорът с изострен език Валентин Кулагин не пропусна да показа своите визии за обира от жилището на Моника Валериева. Макар двамата преди известно време да бяха близки, през днешния ден Кулагин дефинира Моника като " жалко парче ". Той е безапелационен - тя няма тези благоприятни условия, за които претендира, съгласно Валентин Моника живее чартърен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР