Монета, посветена на победата на президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Монета, посветена на победата на президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Победата на Тръмп над COVID-19 излиза на монета

Монета, отдадена на " успеха на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп над COVID-19 ", ще може да се закупи в сувенирния магазин на Белия дом.

Съобщение по тематиката е оповестено в уеб страницата на магазина. " Радваме се да обявим за началото на предварителната продажба на нашата най-нова възпоменателна монета от серията " Исторически моменти ", написа в уеб страницата основателят на монетата Тони Джанини. Дизайнерът отбелязва, че монетата е отдадена на " персоналната победа на Тръмп над смъртоносния вирус ".

Изображението на паричния знак към момента не е показано в уеб страницата. Първата партида ще е подготвена за 14 ноември, само че още занапред се одобряват поръчки. Стойността на сувенира е 100 $. Съобщава се също, че 20 % от приходите от продажбите ще бъдат предоставени на медицински институции.

В нощта на 2 октомври Тръмп заяви в Twitter, че той и брачната половинка му Мелания са се заразили с COVID-19. След което президентът на Съединени американски щати беше настанен в болница в град Бетезда, щата Мериленд. В понеделник Тръмп напусна здравното институция и се завърна в Белия дом, напомня организацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР