Момичето Наряна станало известно в цял свят благодарение на своята

...
Момичето Наряна станало известно в цял свят благодарение на своята
Коментари Харесай

Това момиченце покорило всички с необичайната си външност. Снежната кралица!

Момичето Наряна станало известно в целия свят с помощта на своята невероятна осанка. Наричат я порцелановата кукла. Тя е на 8 години и е родом от Якутия. Момичето живее в обикновенно семейство.

 красиво-момиче-албинос

Модните организации изпращат стотици оферти за съдействие, момичето е канено в редица страница, само че строгата й майка е срещу. Тя счита, че момичето е още малко, с цел да стартира кариерата на модел, първо би трябвало да се изучи в учебно заведение. А какво ще прави след това, самата Наряна ще реши когато порасне.

В фамилията всички имат типичната за Якутия (Сибир) осанка, само че това момиче е албинос. В комбиниране с генотипа на народите от Севера – се е получила същинска Снежна кралица. Момиченцето има безусловно бели коси, кожата й наподобява на порцелан, сини очи и кръгло лице. Не е учудващо, че я назовават Белоснежка, порцелановата кукла и Снежната кралица.

 момиче-Снежната-кралица

Момиченцето може да направи стррахотна кариера в стилния бизнес, само че майка й не желае да й лишава детството. Родителите Алберт и Елена споделят, че това е първият случай на албинизъм в фамилията им. Но те не желаят да печелят от външния тип на щерка си, въпреки детето да обича да се снима.

 момиче албинос със сини очи

Понякога вземат решение тя да взе участие във фотосесия и даже няколко пъти момиченцето се е снимало в реклами. Но работа по контракт е прекомерно огромно натоварване за детето съгласно родителите. Наряна овладява единствено основите на специалността, за нея това е огромна и радостна игра.

 красиво-момиченце

Фотографът Владимир Руфов бил изумен от артистичността и издръжливостта на девойката, която прекарала пред камерата два часа с усмивка. А фотосите се получили вълшебни! Тя безусловно сияе на всяка снимка.

 красив-албинос

Феновете съпоставят дребната и с Денериес Таргариен от сериала „ Игра на тронове “.

 Денерис-Таргариен

Момичето не обича единствено да се снима – тя обожава понита и към този момент си има лична сбирка. Момичето обича да рисува и танцува и напълно не се счита за моддел. Скоро това момиченце ще порасне и сме сигурни, че ще стане същинска звезда.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР