Момиче на 13 години е настанено в болница в Плевен,

...
Момиче на 13 години е настанено в болница в Плевен,
Коментари Харесай

Ново зверство скова България: Баща причини немислимото на 13г. си дъщеря. Детето е в болница

Момиче на 13 години е настанено в болница в Плевен, откакто му е нанесен побой от неговия татко. За това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Случаят е от през вчерашния ден, когато в полицията е постъпила информация за домашно принуждение в частен дом в Плевен. Установено е, че 43-годишен е нанесъл побой на 13-годишната си щерка. Детето е настанено за лекуване в болнично заведение за наблюдаване, без заплаха за живота. Разпитани са очевидци. Уведомен е дежурен прокурор към Районната прокуратура в Плевен.
Припомняме, че законопроект за промени в Закона за отбрана от домашното принуждение, създаден в Министерството на правораздаването (МП), планува основаване на национална осведомителна система и народен указател за случаите на домашно принуждение на територията на страната и във връзка с български жители в чужбина, потърсили помощ и поддръжка. Достъп до данните ще имат Министерство на вътрешните работи, Агенцията за обществено подкрепяне, Държавната организация за протекция на детето и органите на правосъдната власт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР