Момченце проплака навръх Коледа в Отделението по Акушерство и гинекология

...
Момченце проплака навръх Коледа в Отделението по Акушерство и гинекология
Коментари Харесай

Радост! Четири бебета проплакаха в Пловдив навръх Рождество

Момченце проплака точно на Коледа в Отделението по Акушерство и гинекология в УМБАЛ-Пловдив.

Малчуганът е роден в 14,31 ч. след незабавно секцио, направено от доктор Айлер Али и доктор Джейлян Хашим. Бебето тежи 3180 гр и е с растеж 51 см. Щастливите родители са решили да го кръстят Костадин. Те считат, че тази Коледа им е донесла най-големия подарък.

Други три бебета се родиха в клиниката по акушерство и гинекология към болница „ Селена “ на Коледа. Първото момиченце пристигна незабавно по действен път в 4.56 ч. на Святата нощ с тегло от 3 080 гр. и растеж 47 сантиметра в екипа на доктор Даниел Ставрев, доктор Катя Телбийска неонатолога доктор Борислав Дренски и ак. Катя Павлова. Момиченцето е трето дете за майката Ангелина Петрова.

Още две раждания започнаха към 9 часа сутринта по натурален път. И двете майки носят името Антония, а новородените са момченца. И за двете децата са първи. Първото бебе, което избра да пристигна в Коледния ден, макар термина си за 19 януари, проплака в 11.00 ч. с тегло от  2 080 грама и растеж 45 сантиметра. Роди се в екипа на доктор Бране Лазороски, неонатолога доктор Анна Миовска и ак. Динка Негалова.

Почти час и половина по-късно се роди и второто момченце с тегло от 3 920 гр. и растеж 52 сантиметра в екипа на доктор Борислав Иванов,  неонатолога доктор Анна Миовска и ак. Динка Негалова.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР