Моля, присъединете се към тържеството, което ще почете красивата й

...
Моля, присъединете се към тържеството, което ще почете красивата й
Коментари Харесай

Почина Легендарната Изследователка На Паранормалното Лорейн Уорън

Моля, присъединете се към тържеството, което ще уважи красивата й душа. Не забравяйте да показвате какъв брой цените хората, които обичате, преди да са ви напуснали. Благодаря ви и Господ да ви благослови ", написа внукът на мис Уорън в обществените мрежи.

Лорейн и брачният партньор й Ед отдават живота си на проучване на паранормалното. Ед умря през 2006 година. Тяхната работа е въодушевила хорър режисьорът Джеймс Уан и той сътвори филми като " Заклинанието ", " Убийствен пъзел ", " Мъртвешка тишина ", " Аннабел " и " Монахинята ", чиито сюжети се въртят към действителни истории, с които са се сблъскали Лорейн и Ед.

Лорейн е родена на 31 януари, 1927 година в Кънектикът.

Тя се среща със брачна половинка си Ед едвам на 16-годишна възраст. Заедно с него стартира да проверява паранормални случаи, като един от най-популярните е къщата на ужасите " Амитивил " в Лонг Айлъд и си вършат музей, който пълнят с движимости от случаите, написа Блиц.

През 1976 година двамата разследвали случая, откакто двойката, която е обитавала къщата ги е помолила за помощ.

Те настояват, че в домът им живее в злобен и пъклен дух, който ги изгонил от вкъщи им след 28 мъчителни дни.

Критиците назовават историята небивалица, само че не след дълга излизат книга и два кино лентата, отдадени на нея. Друг прочут случай е обладаната кукла от злобен дух - Аннабел. През 1968 Уорън отнася куклата в личния си музей и я афишира за " демонично обладана ". Историята инспирира няколко кино лентата по случая.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР