Моллов пое поста миналата година. Той се прочу като човекът,

...
Моллов пое поста миналата година. Той се прочу като човекът,
Коментари Харесай

Росица Димитрова е новата директорка на ”Гранична полиция” frognews.bg

Моллов пое поста предходната година. Той се прочу като индивидът, разкрил двойния палач Стоян Зайков-Чане, който през 2019 година в Костенец умъртви двама души и 20 дни се укриваше, преди Моллов да го открие. Тогава Зайков се самоуби, написа в. " 24 часа ".

Засега не са известни претекстове за махането на Моллов. На стола му сяда досегашната му заместничка Росица Димитрова. Тя има магистърска степен „ Икономика “ от Университета за национално и международно стопанство и магистърска степен „ Право “ от Югозападния университет „ Неофит Рилски “.

Работи в Министерство на вътрешните работи от 2003 година. Заемала е изпълнителски длъжности - действен служащ и проверяващ служител на реда в ДАТО и Столична дирекция на вътрешните работи.

От 22.10.2015 година е шеф на отдел „ Противодействие на контрабандата и престъпността през държавната граница “ в Главна дирекция „ Гранична полиция “.

Това е трета промяна на управителен кадър в Министерство на вътрешните работи, откогато Демерджиев пое поста. Той махна шефа на полицията Венцислав Кирчев и на негово място постави Атанас Илков. Преди това с поста си се е разделила и директорката на " Управление на собствеността и обществени действия " в Министерство на вътрешните работи. В понеделник вътрешният министър сподели, че няма да прави чистка в Министерство на вътрешните работи, а ще се раздели единствено с хората, с които е уверен, че не може да реализира задачите си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР