Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 15 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще би трябвало да се справите с нещо, обвързвано с родителите или фамилията си. Ще се чувствате по този начин, като че ли силата ви не би могла да бъде по-подходяща за това. Насладете се на предизвикването.

Телец

Вашето благополучие е осезаемо през днешния ден, макар че може да звучи необичайно, изключително в случай че преживявате някакво огромно прочувствено разтърсване. Споделете благосъстоянието и позитивната си сила с околните си.

Близнаци

Трябва да минете на ниска цена през днешния ден. Опитайте да харчите оптимално малко пари за храна, онлайн извършване на покупки и така нататък Намерете метод да помолите приятелите си да не ви оферират примамливи предложения.

Рак

Вашите енергийни равнища са изненадващо високи през днешния ден, тъй че би трябвало да се възползвате оптимално от тях. Ако имате нова задача, която да завършите, би трябвало да го извършите на драго сърце и се пробвайте да извършите положително усещане.

Лъв

Вие и вашето огромно сърце сте доста търсени през днешния ден, тъй че излезте на открито и покажете на другите защо е всичко това. Вашата добрина ви прави още по-привлекателни за верните хора. Днешният ден е начало на добър интервал.

Дева

Имате потребност от поддръжката на приятелите си през днешния ден, по тази причина е добре да можете да разчитате на тях. Енергията ви е подобаваща единствено с цел да се заплетете в нещо по-голямо. Не се тормозете, ще се справите.

Везни

Трябва да бъдете сигурни, че следите всички настоящи задания и планове. Не позволявайте на никого да ви принуди да извършите нещо друго. Добра концепция е да затваряте врата след себе си.

Скорпион

Днес ще би трябвало да се справите с някой, който желае прекомерно доста от вас. Опитайте да поговорите с него. Водете съществени и задълбочени диалози, с цел да постигнете задачата си.

Стрелец

Опитайте да покажете малко еластичност през днешния ден. Трябва да се уверите, че вашето семейство и другари виждат във вас поддръжка и упора. Днес денят е подобаващ да се пуснете по течението. Направете го и няма да съжалявате.

Козирог

Имате няколко нови хрумвания за това по какъв начин да се погрижите за бизнеса си и в този момент е идеалното време да експериментирате. Енергията ви тече добре. по тази причина пробвайте да накарате сътрудниците си да ви следват.

Водолей

Трябва да се справите с всекидневието си през днешния ден, колкото и да ви тормози. Ако не спазвате графика си, на следващия ден ще получите някои неприятни изненади. Опитайте да движите всичко по проект.

Риби

Изпълнени сте с превъзходна креативна сила през днешния ден и би трябвало да откриете, че сте по-способни да се справите с всяка чудноватост, която животът ви хвърля.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР