Можем да поправим много неща - такава заявка направи лидерът

...
Можем да поправим много неща - такава заявка направи лидерът
Коментари Харесай

Борисов: С Газпром повече не трябва да имаме работа

" Можем да изправим доста неща - такава поръчка направи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при показване на кандидат-депутатите - представители на младежката организация на партията. Той счита за извънредно безотговорна тезата, че партиите в бъдещия парламент могат да не се схванат за кабинет и да се наложат нови избори. Ако ГЕРБ завоюва вота, ще постави всички старания да сформира държавно управление ", увери Борисов, като не изключи взаимоотношение с обединения, с които се работили до момента в ръководството, като Демократична България и Вътрешна македонска революционна организация, в случай че влязат в Народното събрание.

Има и неприемливи сътрудници:

" Ние сме привикнали да управляваме сами с поддръжка. Народът ще дефинира кой с кого ще бъде, тъй като първата политическа мощ - това е демокрацията, е определена да води, не е определена да крета. Ако ни изберете, ще поставиме всички старания да се направи - има доста, доста формули, само че формула ние и Движение за права и свободи не съществува ".

Той упрекна до неотдавна ръководещите за тежката обстановка в страната.

" Моделът Румен Радев за година и половина докара такива партии, които унищожиха всичко. Къде ти е работещата стопанска система? Вдигаш пенсиите със заеми, къде са ти вложенията? Къде им е покачването на Брутният вътрешен продукт? Това са лъжци. Незаконните му арести е първата стъпка. Втората каква е - това не е мойта страна. На мойта страна написа: Съединението прави силата! "

Борисов се усъмни в добър резултат за Политическа партия:

" Просто хората са уплашени от действията им до тоя миг. Аз не мисля, че ще са втори? Възхода на " Възраждане " е сериозен и мисля, че ще ги победят ".

Лидерът на ГЕРБ се разгласи против възобновяване на договарянията с " Газпром ".

" 100% диверсификация от " Газпром ". С " Газпром " ние повече не би трябвало да имаме работа. Щях да го направя, единствено че по друг метод. Когато си подсигурят танкерите, тогава щях да скоча, единствено че те взеха решение друго ".

Ръководството на ГЕРБ показа членовете на младежката си организация, които са включени в кандидат-депутатските листи. Те са общо 80, а 25 от тях са на избираеми места. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР