Можем да говорим за край на парламентарната криза, ако нямаме

...
Можем да говорим за край на парламентарната криза, ако нямаме
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Говорим за правителство на спасението. Има напрежение между ПП и ДБ

„ Можем да приказваме за завършек на парламентарната рецесия, в случай че нямаме държавно управление с тежки взаимни отстъпки, каквото виждаме да се основава сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Но да кажем, че това е стъпка в вярната посока “.
Това сподели пред БНР Евелина Славкова, социолог от проучвателен център „ Тренд “.
И добави, че ГЕРБ-СДС отстъпват от позицията, че са първа политическа мощ и отстъпват с това, че първи министър председател ще бъде Николай Денков, до момента в който на ПП-ДБ ще бъде мъчно да опишат на гласоподавателите си за какво цялата им идея против ГЕРБ приключва с коалиция с тази партия.
„ Хубаво е предизборното говорене, само че то би трябвало да е умерено, тъй като по-късно се случват обстановки, в които мъчно се изяснява едно или друго деяние “.
В предаването „ Нещо повече “ Славкова уточни още, че напрежение сред Политическа партия и Демократична България се е следило още преди изборите – те имат друг метод и друг метод на правенето на политика.
По думите ѝ ясна съпротива се обрисува в лицето на „ Възраждане “.
Според социолога през днешния ден се намираме в обстановка с един единствен роман – „ стигнахме досега, в който се приказва за държавно управление на спасението, на опит за избавление “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР