Можем да бъдем сигурни, че с черен, бял или бежов

...
Можем да бъдем сигурни, че с черен, бял или бежов
Коментари Харесай

17 цветни костюма за по-елегантен и свеж пролетен стайлинг

Можем да бъдем сигурни, че с черен, бял или бежов костюм постоянно ще изглеждаме изтънчено, изключително през работната седмица, само че пролетта още веднъж е подготвена ни провокира да загърбим за малко неутралните цветове и да ги сменяем с по-свежи. Разбира се, те могат да бъдат по-нежни и пастелни като неясно лилаво или доста ярко жълто, само че пък и по-наситени като фуксия, тъмносиньо и оранжево. Достатъчно е да изберете един от тях и то под формата на костюм, като няма значение дали сакото е обемно или вталено, или пък панталона необятен или вид „ цигара “. Под сакото също може да има цветна риза, само че пък може да бъде и обикновен едноцветен топ или тишърт за повече баланс.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tiffany Hsu (@handinfire)

Сред street style тоалетите, които сме избрали от последните Седмици на модата в Париж, Милано и Ню Йорк, може да видите по какъв начин някои инфлуенсъри не носят нищо под сакото, а то просто е компактно закопчано. В различен случай под него може да има единствено сутиен или пай топ, една композиция, която ви показахме, че още веднъж е настояща единствено преди дни.

Колкото до аксесоарите е добре чантата и обувките да бъдат в неутрални тонове или пък в нещо блестящо за по-смел color block стайлинг. Цветните костюми съвсем не изискват бижута, в случай че не са по-минималистични, само че пък чифт statement чифт очила може да даде по-отличителен свършек на тоалета. И в случай че още нямате нещо толкоз цветно и елегантно в дрешника си, в галерията ни ще откриете и няколко страхотни шопинг находки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Karo Dall (@karodall)

 
20 якета, които са съвършени за пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР