Може ли Бойко Борисов отново да бъде премиер? Лидерът на

...
Може ли Бойко Борисов отново да бъде премиер? Лидерът на
Коментари Харесай

Борисов отново премиер? Призна за какво ще се бори

Може ли Бойко Борисов още веднъж да бъде министър председател? Лидерът на ГЕРБ сподели проектите си в Димитровград, откъдето се включи онлайн във фейсбук. От месеци той обикаля през уикенда страната, подготвяйки се за изборите. Социолозите сега дават първо място на ГЕРБ.

Коментирайки цената на газа, Борисов съобщи: " В момента, в който хората ни изберат, ще основа подобен екип…Не аз, само че имам екип ”.

Така косвено Борисов сподели, че няма желание да се бори още веднъж за премиерския пост, само че желае властта и ще уточни хора за нея.

12 години държах цената на тока на 80 лева, газа беше 36, посочи се Бойко Борисов. И добави: " Реализираме големи облаги за „ Газпром ”. Кирил Петков и Асен Василев през медиаторите вместо да го продадат на 260 лева без медиатор, печелят 320 лв. ".

Спомням си заглавията и лозунгите, че ще има 4 пъти по-евтин газ. Тогава народът викаше " ашколсун ". А то какво стана?! 10 пъти по-скъп, съобщи още Борисов, който посети Димитровград  завода " Неохим ". Предприятието спря работа поради високите цени на газа и към този момент уволни 61 души.

" Тези желаят да ни създадат клиент, те по тази причина са пратени. Само, че клиентът би трябвало да има пари, с цел да си заплати. Нали по този начин, ограбиха и ДДС-то? Какво стана с дървата за огрев? 300 лева кубикът! Ние, колкото и да се ненавиждаме с Радев, той не го заслужава това. Никога не съм лъгал българите. Аз не знам по какъв начин се ръководи страна на субсидия “, сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР