Може да се предизвика такъв инфаркт с медикаменти, а после

...
Може да се предизвика такъв инфаркт с медикаменти, а после
Коментари Харесай

Криминалист шокиращо: Ангел Христов може да е убит с медикаменти! Бързаха да го погребат

Може да се провокира подобен инфаркт с лекарства, а след това в организма да няма диря, че гибелта е насилствена.
Това съобщи в ефира на Нова телевизия криминалистът Иван Савов по отношение на гибелта на Ангел Христов – Геле, по-известен като единият от братя Галеви.
„ Дали в действителност обаче това е Ангел Христов или е някой различен? Какъв е казусът да не е? Защо толкоз бързаха да го погребат. Второ каква е мотивацията на околните му да го погребат и небрежно? Този човек, какъвто и да е, е мъртъв към този момент, няма кой да го задържи. Не е нужно по този начин да се претупват нещата “, сподели той.
„ Направи ми забавно усещане това, което сподели Иван Демерджиев, че ДНК разбор е удостоверил, че това е тялото на Ангел Христов. Всички обаче знаят, че ДНК анализът изисква сред 3 и 5 дни, тъй като това е биологичен материал, който би трябвало да узрее “, сподели той.
„ Има и още една доктрина на конспирациите, че във времето обратно Галеви са вербувани от братска нам работа, за която работят. Версията е, че службата към този момент не желае да работи с тях и ги ликвидира “, сподели Савов.
„ Стана ясно, че както и Къро, наскоро споминал се, по този начин и тези господа, са търсени толкоз години, а за Къро дори се знаеше къде живее и къде учат децата му, само че не беше арестуван, въпреки и търсен с алена бюлетина “, добави той и разясни, че това отново е просто тайна доктрина.
„ Има обаче много груби несъответствия, които не могат да се обяснят по естествен метод “, добави Савов, визирайки разминаването в персоналните данни на умрелия.
„ Братя Галеви очевидно са имали някакъв комфорт, били са спокойни и по тази причина са си проявявали да пишат на духовник смс-и. Службите на огромните страни, които се занимават с противодействието на трансгранична престъпност, вербуват хора, тъй като е по-лесно и на ниска цена да си купиш тия хора, вместо да ги гониш по целия свят. Целта е да се управляват тези хора и да дават информация за целия ъндърграунд “, изясни Савов.
„ Вие не знам дали си спомняте, само че преди години те се пробваха да убият взводния им пълководец. Т.нар. Трактор “
Според него има и още една версия: „ Присъствието на това лице в България е внесло сериозен потрес в някои среди, тъй като той знае доста неща. Затова и е премахнат “, допусна Савов.
По думите му може и Къро да има нещо общо, тъй като двамата са работили дружно.
„ Играта на дебнене завърши. Това, което съществуваше предходните години в България, бе един изкуствено основан баланс междуразличните групировки и другите представители. Този баланс се поддържаше на взаимния боязън. В момента сме очевидци на мафиотска война “, счита той.
Според него Пламен Галев не е в България:
„ Няма логиката двамата да се приберат в един и същи миг. Това е излагане на риск и на двамата. Червената му бюлетина още е дейна и той рискува да бъде хванат по-късно събитие “, приключи той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР