Може да превърнете всяка идея в действащ проект. Възползвайте се

...
Може да превърнете всяка идея в действащ проект. Възползвайте се
Коментари Харесай

Козирози, Луната ви подтиква към нова любов! Раци, сърцето ви жадува любов

Може да превърнете всяка концепция в настоящ план. Възползвайте се от всеки миг и потърсете точните хора, които ще могат да допринесат за триумф на вашите старания. Проявете възторг и не се отхвърляйте при първата компликация.

Овен – Като стоите крепко стъпили на земята и знаете тъкмо какво търсите, вие ще можете да се възползвате оптимално от уменията си и да постигнете задачите си. През този интервал имате опция да се сближите с колегата си или даже с човек, който ще може да ви предложи еротичната естетика, която търсите.

Телец – С вярна тактика скоро още веднъж ще намерите пътя си и ще откриете, че можете още веднъж да разпространявате своите проекти и хрумвания. С малко помощ от звездите от в този момент нататък ще можете да се насладите на по-приятен и спокоен метод на живот.



Близнаци – Оставете настрани всевъзможни съмнения и не се влияйте от мнението на другите. Бъдете сигурни, че постъпвате вярно и че ще постигнете задачите си. Неочаквано нещо ще ви разочарова, когато разберете, че сте създали неправилни оценки за хората и обстановките.

Рак –Днес имате опцията да извършите някои доста позитивни промени в връзките си. Знаете ли, че имате непрекъснат почитател/ка? Този човек наподобява изцяло удивен от наличието ви.

Лъв – Комбинацията от обмисляне и тактичност е довела до реализиране на доста от вашите цели. Бъдещето ви наподобява розово и имате опция да стигнете до звездите. Има доста неща, които още можете да извършите в работата си, с нови и доходоносни начинания на хоризонта.

Дева – Вие сте в обстановка, в която като че ли сте една крачка напред и две обратно. Може би е време да се предадете и да следвате сърцето си. Днешната планетарна сцена вдъхва живот в любовния ви връзки.

Везни – Днес се чувствате изпълнени с жизнеспособност и креативност. Настроението е положително. Това ще ви даде подтик в вярната посока. Днешните астрологични аспекти имат позитивен резултат върху вас, като ви оказват помощ да останете задоволени.

Скорпион – Семейните каузи монополизират вниманието ви от известно време. Опитайте се да се концентрирате и положете старания. Това ще ви разреши да разрешите настоящите проблеми и най-сетне да почувствате облекчение.

Стрелец – За свободните от вас това е доста добър интервал, който благоприятства основаването на красива еротична романтика, която може да се развие в доста нежна, само че и постоянна връзка...а може би по-късно и нещо по-обвързващо.

Козирог – Луната ще ви подтикне към ново начало на любовта или даже ще ви даде опция да започнете ново начало с колегата си и сигурно ще усъвършенства умерения климат на вашия любовен живот.

Водолей – Някои фактори отвън вашия надзор могат да ви объркат. Продължавайте да следвате досегашната си тактика и не позволявайте на всяка опция за напредък и триумф да отиде напразно.

Риби – Един от "чистите " дни, белязан от естетика и баланс. Сърцето ви жадува за обич. Прекарайте времето си с обичан човек. Може да се яви ненадейно нов/а поклонник/чка. За да не пропуснете щастието, постоянно се оглеждайте.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР