Може би някои още помнят зрелищното шоу на Шакира и

...
Може би някои още помнят зрелищното шоу на Шакира и
Коментари Харесай

The Weeknd, Майли Сайръс, Аманда Горман – с какво се открои тазгодишният Супербоул

Може би някои още помнят зрелищното шоу на Шакира и Дженифър Лопес от предходната година по време на едно от най-големите спортни събития в Съединени американски щати. Този път обаче достойнството да пее в полувремето на Супербоул се падна на The Weeknd, който извърши микс от най-известните си части – от The Hills до Blinding Lights. Той блестеше в алено сако на Givenchy, основано от изобретателния шеф Матю Уилямс, напомняйки на това, което е носел по време на награждаването си за сполучливия албум After Hours.



На друга сцена преди старта на събитието особено музикално шоу изнесе и Майли Сайръс, отдадено на здравните служащи, които вземат участие в битката с ковид на първа линия. „ Това е първото ми шоу от към година насам и не можех да си показва по-добър мотив от този в Тампа, заобиколена от всички тези герои “, показа певицата. Тя зарадва почитателите си както с по-стари песни, по този начин и със напълно новите от албума Plastic Hearts, в това число дуета й с Дуа Липа – Prisoner. На сцената се появи и Били Айдъл, с който изпяха взаимната си ария Night Crawling, след което направиха кавър на неговия шлагер от 80-те – White Wedding. Майли Сайръс изпя и Heart of Glass на Blondie, споделяйки, че изпълнителката е повлияла доста при основаването на песните в последния й албум.



За първи път в историята на Супербоул в формалната част бе отделено и време за лирика. Аманда Горман, която се трансформира в сензация след церемонията по встъпване на служба на Джо Байдън като президент на Съединени американски щати, бе поканена да рецитира своя поема, отдадена на хората, които са извънредно значими за пандемията Covid-19. По-конкретно тя посвети творбата си на педагога от Лос Анджелис – Траймън Дейвис, на здравната сестра от Тампа – Сузи Дорнър, и на ветерана и доброволец Джеймс Мартин. На инаугурацията предишния месец Аманда се открои с тоалет в жълто на Prada, до момента в който този път младото момиче се довери на Moschino за визията си.



Преди излъчването на нейното декламиране Горман написа в Twitter: „ Да има лирика на Супербоул е достижение за изкуството и страната ни, тъй като това значи, че мислим за връзката сред хората, даже когато се усещаме затворени. Ще почета трима героя, които са най-яркият образец за това “. Нейното присъединяване беше записано авансово, само че излъчено онлайн преди формалния старт на мача и сигурно зададе ексцентричен звук на цялото събитие.

 
Аманда Горман в светлините на прожекторите

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР