Може би най-големият български букмейкър efbet беше отличен за подкрепата ...

Може би най-големият български букмейкър efbet беше отличен за подкрепата

efbet с отличие за подкрепата си към ЦСКА 1948

Може би най-големият български букмейкър efbet беше отличен за поддръжката си към футболния тим ЦСКА 1948 . На церемонията по време на формалното показване на тима за новия сезон 22/23, маркетинг шефът на компанията Цветина Георгиева получи специфичен плакет и футболен екип на алените.

" Благодарим на ЦСКА 1948 за оценката и за другарството. За еfbet е голяма чест да работи в поддръжка на алена България. Пожелаваме триумф на тима в започващата " еfbet Лига ” сподели тя.  

 width=
По време на събитието преди контролата с АПОЕЛ (Никозия) беше показан и спортно-техническия състав на ЦСКА 1948, в който в последните седмици се събраха огромни армейски митове. Сред тях личат имената на Радослав Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Валентин Илиев, както и на наставника на представителния тим Любослав Пенев.

" Тази звездна селекция от митове, които са създали толкоз доста за ЦСКА и изобщо за българския спорт, е гаранция за предстоящ червен триумф " показват от efbet .

 width=
 

Букмейкърът е основен спонсор на първото българско футболно състезание " efbet Лига ", а в нея с изключение на на гореспоменатия тим ЦСКА 1948, той е главен спонсор и на Лудогорец, Берое, Арда, Хебър и Спартак Варна. Компанията спонсорира и си партнира сполучливо и с над 350 спортни клуба и федерации, започвайки с футбол, баскетбол, волейбол, минавайки през всички професионални и аматьорски равнища, и стигайки до спортове като кану-каяк и фехтовка. efbet поддържа българския спорт и обезпечава условия за напредъка на десетки български и задгранични спортисти от разнообразни дисциплини като тенис на маса, тенис на корт, колоездене, бойни спортове, битка, бокс и доста други.

``

Източник: 18min.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg