Модещият на Стани Богат Михаил Билалов остава изумен от късмета

...
Модещият на Стани Богат Михаил Билалов остава изумен от късмета
Коментари Харесай

Няма такъв късмет! Ученик смрази Билалов

Модещият на Стани Богат Михаил Билалов остава учуден от шанса на участник в предаването.

Специалната седмица в " Стани богат ", в която вземат участие деца със свои родители или родственици, протича по доста забавен метод за наслада на феновете на емблематичното шоу, написа Шоу Блиц.
-->
Последни на стола пред Михаил Билалов седнаха учещият в Първа частна математическа гимназия Александър Димитров и неговата майка – PR специалистът Пепи Димитрова. А това, което се случи пред очите на всички минути по-късно, няма по какъв начин да не се разяснява дълго!

За младежа стана ясно, че слуша рап, гледа вести, играе баскетбол и като дребен се е губил в далечна Калифорния. Той призна също, че в сходни обстановки в Америка се предлага първо да се търси еднообразен, а по-късно майка с деца.

Сашо и майка му минаха с лекост през първите пет въпроса. Оказа се, че в идващите два от тях ученикът имаше необикновен шанс. Такъв не сме виждали до момента в предаването за познания. Шестото запитване пък бе: " Кой от металите не е алкален? "

Още преди да чуе разновидностите – Желязо, Литий, Натрий и Калий, усмивката на Александър блестна на лицето му. " Светнаха ти очите! Да не би да го учихте това? ", попита го ухиленият Билалов. А Сашо отговори: " Да, тъкмо през днешния ден го преговаряхме. Верният отговор е желязо ".

Така дуото продължи напред, а въпрос № 7 бе  " Кое от тези имена не е носил град Пловдив в предишното? " - Евмолпия, Тримонциум, Филипополис или Пауталия. Колкото и необичайно да звучи, тук феновете видяха " дежа вю ". " Така, може да звучи необикновено чак, само че това го преговаряхме в понеделник ", зарадва се Димитров. Билалов пък се пошегува: " Което най-малкото значи, че си бил в час ".

" За Тримонциум и Филипополис съм много убеден, че са имена на Пловдив. Сега тук по-скоро се двоумя сред Евмолпия и Пауталия ", поразсъждава ученикът, след което се съветва с майка си, която призна, че счита за правилен отговорът Пауталия.

Двамата въпреки всичко взеха решение да употребяват жокер " 50:50 ", с цел да са сигурни. Компютърът остави Филипополис и Пауталия. Те избраха втория вид и по този начин продължиха напред. " Кой не е измежду шест публични езика на Организация на обединените нации? ", попита по-късно Билалов.

Чувайки по какъв начин Дянкова ги изброява, Димитрова отмяташе с пръсти кои от изброените участват в отговорите. И по този начин без проблем се спря на португалския, което бе правилно. " Това е втория жокер, който горя, макар че знам отговора ", ядоса се PR специалистът след извоюваните 2000 лв..

След това запитване сирената в студиото прозвуча. Така присъединяване на Александър и майка му ще продължи в утрешния епизод на " Стани богат
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР