Модерната мъжка вратовръзка е един от основните аксесоари, що се

...
Модерната мъжка вратовръзка е един от основните аксесоари, що се
Коментари Харесай

Вратовръзката – символ на елегантния мъж

Модерната мъжка вратовръзка е един от главните аксесоари, що се отнася до актуалната елегантна визия на мъжа, още от началото на 20-ти век. При доста специалности вратовръзките са наложителен детайл от работния дрескод. В сферата на бизнеса този аксесоар придава на всеки мъж висок престиж и професионализъм. Разбира се, през последните години се виждат от ден на ден промени в елегантната мъжка мода, а мъжете, които не престават да залагат на елегантната в всекидневието си, предават все по-ярко обръщение посредством своята визия.

Вратовръзките са отлична опция пред всеки мъж да изрази своята характерност и класа. В същото време богатото многообразие измежду хиляди благоприятни условия може да направи избора ви сложен. Именно по тази причина експертите от екипа на LAZARINI, приготвиха настояща и скъпа информация, която без подозрение ще направи избора ви доста по-лесен.

Изборът на при мъжете постоянно е бил определян като форма на връзка с близките, а вратовръзката е фешън аксесоар, който чудесно демонстрира това. Вратовръзките умеят да дават информация за специалността на човек, моментното му положение, а даже и характера… посредством цвета, декорациите, формата и модела на вратовръзката. Ръководителите от най-високите класи в политиката и бизнес средите съвсем постоянно залагат на типичен цветове като червен или наследник.

Червеният цвят въплъщава мощ, власт и въздействие, а също така елементарно притегля вниманието и ще ви помогне да се откроите, заявявайки своя темперамент. Синият цвят въпреки това символизира успокоение и ще завоюва доверието на хората към вас.

Черният цвят е най-елегантната ви алтернатива. Този вид мъжки вратовръзки са изключително подобаващи за строго-елегантните тържества и събития, а също така мъчно бихте позволили неточности при тях.

Независимо дали ви се постанова да носите този аксесоар всеки работен ден или само по време на някое тържествено и особено събитие, познаването на обособените модели ще ви бъде от изгода. Препоръчваме ви да заложите на модели, които са типичен и не са подвластни от променливите фешън трендове.

Солидни цветове без украшения

Тези съществени модели имат изчистен и обикновен дизайн, който се отличава с ярка грациозност. Изключително подобаващи са за всевъзможен вид официални събития като сватбени тържества или абитуриентски бал. И защото този тип вратовръзки не съдържат ослепителен украсителен акцент в дизайна си, доста значимо е да се съчетаят вярно с костюма и ризата.



Диагонални райета

Господа, запознайте се с класиката в жанра, що се отнася до бизнес визията ви. В взаимозависимост от цвета, размера на раираните линии и самия модел, бихте могли да заложите на този тип вратовръзки в доста обстановки. Едно от главните преимущества при този модел е, че доста елементарно се комбинира с костюма, в случай че има изчистен дизайн.

Дизайн на точки

Основните дизайни при вратовръзките, включващи точки, носят много по-закачлив акцент, спрямо предходните два модела. Ако точките са доста ситни, бихте могли да заложите на този модел  при построяването даже на церемониална визия, само че в случай че те са по-големи – този модел несъмнено не е най-хубавата ви алтернатива за строго-елегантен “outfit ”. Но когато става дума за “business casual ” дрескод, мъчно бихте създали по-добър избор. Добра концепция би било да изберете цвета на ризата в сходство с цвета на точките.



Дизайн, включващ цветни принтове

Тук разнообразието в действителност е голямо и включва всевъзможни цветни разновидности с разнообразни украшения, а единствените граници са тези на вашето въображение. Този вид вратовръзки са подобаващи най-вече за по-неформални събития като коктейли, празненства в офиса, както и други не толкоз изискващи ивенти.



Вярваме, че тази информация безспорно ще ви помогне да извършите най-правилния избор при прибавянето само че този аксесоар към вашата визия. И помнете… хубостта на огромната картина се крие в дребните елементи, по тази причина не подценявайте значимостта на елегантната вратовръзка, тъй като тя може да промени цялостната картина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР