Модерен кабинет по история откриха в Професионална гимназия по транспорт

...
Модерен кабинет по история откриха в Професионална гимназия по транспорт
Коментари Харесай

`Интерактивни кабинети за учениците от Професионална гимназия по транспорт в с. Владимирово

Модерен кабинет по история откриха в Професионална гимназия по превоз „ Владимир Минчев “ в бойчиновското село Владимирово. Училището приготвя фрагменти, свързани с превоза и разполага с оборудвани кабинети на модерно равнище. 

Този по история е шестият в гимназията. Оборудването е закупено със средства по план, а ремонтът е финансиран от учебното заведение.

Кабинетът по история и цивилизация, философия и гражданско обучение е атрактивен и уникален в дизайна и интерактивните технологии ситуирани в него. 

14 000 лв. са обезпечени за оборудването по план от министерството на образованието Национална стратегия „ Осигуряване на модерна сигурна и налична просветителна среда “, а ремонтът е за сметка на бюджета на учебното заведение, заяви директорката Цанка Карчева . Това е шестият интерактивен кабинет в гимназията :

„ Всички те са с интерактивни панели , което разрешава ново и съвременно образование, забавно за учениците. Имаме и всички други принадлежности, които са нужни по предметите философия и история.

Нашите кабинети имат и тематични имена . Според типа на образователния предмет са и обзаведени по дизайн на екип от учебното заведение. Това подготвя учениците към съответния предмет.

Новите технологии оказват помощ на учениците в образованието , безапелационна е Веселка Гогова, старши преподавател по история.

Кабинетът „ Земята и хората “ бе открит с мултимедиен театър „ Мостове през времето – създание “. Осмокласнички рецитираха „ Азбучна молитва “ от Константин Преславски.  

В гимназията по превоз във Владимирово се образоват 203 възпитаници в четири специалности , свързани с превоза.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР