Моделката Гери Дончева не остава без внимание. Чаровницата, която миналия

...
Моделката Гери Дончева не остава без внимание. Чаровницата, която миналия
Коментари Харесай

Гери Дончева: Получавам неприлични предложения и от мъже, и от жени

Моделката Г ери Дончева не остава без внимание . Чаровницата, която предишния сезон се изяви и във „ Фермата ”, неотдавна се похвали, че я засипват с неприлични предложения и мъже, и дами, научи HotArena .

„ Чувствам се мечтана и красива жена в доста добра форма. В апогея на известността си съм и получавам доста неприлични оферти ”, споделя брюнетката.
С сходни предложения я затрупват, както мъже, по този начин и дами. И има за какво.

Неотдавна тя качи на страницата си в обществената мрежа провокативна фотосесия по долни дрехи, която провокира същински възторг.
„ За тези, които считат, че дамите над 30+ никой не ги търси ”.

Коментарът на Дончева е обвързван с плашещата наклонност за все по-млади девойки, които стават вървежни.
„ Провокира ме това, че изключително в ъндърграунд средите, вървежни и настоящи са 18-годишните, а пък останалите все едно да отидат на боклука. Да не приказваме, че на мода са даже малолетни тийнейджърки.

Нямам какво да укривам, тялото ми е в доста добра форма и за какво да не бъда образец за дамите на 30+ ”, споделя още моделката.

Гери признава, че постоянно й насочат неприлични оферти. „ Това ме ласкае, защото признават хубостта, държанието и триумфа ми. Но избирам професионалните оферти за взаимна работа, като това за втора серия фотоси за азбучник на същата марка долни дрехи, която ще снимаме ”, разкрива водещата.

Тя споделя, че и млади лъвчета се пробват да я смъкват. „ Някои имат съществени планове, други се пробват да си нахранят егото ”, споделя Гери.
Тя не разкри има ли мъж до себе си, както и дали приема ухажванията на младите си ухажори.

Комплименти за визията си Дончева получи от мъжа на Жени Калканджиева – Стефан Манов – Тачо. Той не пропусна да изрази възхищението си от естествените й форми. Ласкателни мнения към хубавицата заваляха и от миската Наталия Гуркова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР