Моделите с eSIM са в продажба за първи път у

...
Моделите с eSIM са в продажба за първи път у
Коментари Харесай

Услугата multiSIM на Yettel идва с часовниците Apple Watch Series 7 LTE и SE LTE

Моделите с eSIM са в продажба за първи път у нас в мрежата на оператора Yettel даде формален старт на продажбите на Apple Watch Series 7 и SE с LTE  функционалност
Yettel е първият мобилен оператор в България, който предлага новата гама LTE часовници. Потребителите могат да се възползват от цялостната функционалност на eSIM моделите с помощта на услугата на оператора multiSim. Тя дава опция на потребителите да употребяват еднакъв номер по едно и също време за своя смарт телефон и часовника си.

С комбинацията от услугата и новия Apple часовник клиентите на Yettel могат да организират значимите си диалози даже когато са измежду природата или на плажа, без своя смарт телефон наоколо. Отговарянето на чат известия в никакъв случай не е било по-лесно, защото също може да стане непосредствено от часовника, без съществуване на смарт телефон. Освен всичко това притежателите на новите часовници, работещи с услугата multiSIM, могат да слушат обичаната си музика онлайн, директно  от часовника, без техният iPhone да е наоколо.

За всички, решили да се възползват от eSIM версията на Apple Watch Series 7 или SE с multiSIM, Yettel дава безвъзмезден интервал на потребление на услугата от 6 месеца. Активацията на multiSIM услугата става извънредно елементарно и единствено в няколко стъпки, като единственото условие е телефонът, с който ще се употребява часовникът, да е iPhone 6S или по-нов с операционна система iOS 15.5 или по-нова. Всичко става бързо и през мобилното приложение Watch.

Наличен в размери 41 мм и 45 мм Apple Watch Series 7 с eSIM функционалност с изключение на с алуминиев корпус в разнообразни цветове, може да бъде закупен и с замайващ корпус от неръждаема стомана.

Apple Watch Series 7 LTE 41mm Aluminium Case Sport Band се предлага на цена от 42,69 лева на лизинг или 999,99 лева в брой.

Повече информация за продажбите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР