Моделът предлага голям 6-инчов екран с резолюция FHD и двойна

...
Моделът предлага голям 6-инчов екран с резолюция FHD и двойна
Коментари Харесай

Xperia XA2 Ultra – на пазара у нас от Теленор

Моделът предлага огромен 6-инчов екран с резолюция FHD и двойна предна камера

Xperia XA2 Ultra работи с осемядрен процесор и 4GB RАМ, под ръководство на операционна система Android 8.0

Новият смарт телефон Xperia XA2 Ultra на Sony към този момент е наличен на пазара у нас от оператора Теленор. Моделът се отличава с ергономичен дизайн и 6-инчов FHD LCD екран, предпазен с Corning Gorilla Glass  4.

Основната камера е 23-мегапикселова, с 1/2,3-инчов датчик за изображения Exmor RS for mobilе, хибриден автоматизиран фокус, опция за бързо пускане и снимане и 4К видеозапис.

Двойната предна  камера,  съставена  от  една  16-мегапикселова  с  оптичен  стабилизатор на изображението (OIS) и 8-мегапикселова с широкоъгълен обектив (120⁰), разрешава основаване на висококачествени селфита във всевъзможни условия и с изключителни елементи.

Смартфонът предлага също първокачествен тон, с помощта на технологията Smart Amplifier за фини настройки благодарение на ClearAudio+ и Clear Bass.

Xperia XA2 Ultra на Sony работи с осемядрен процесор и 4GB RАМ, под ръководство на операционна система Android 8.0 (Oreo), и има 32GB вътрешна памет, която може да бъде разширена до 256 GB посредством microSD-карта.

Теленор предлага  Xperia XA2 Ultra в черно и сребристо на цена от 699,99  лева при възнаграждение в брой и с двугодишен контракт за абонаментен проект Тотал 24.99  или за 34,99 лева на месец при лизинг с двугодишен контракт за същия абонаментен проект.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР