Моделът и актриса Диляна Попова проговори за един от най-тежките

...
Моделът и актриса Диляна Попова проговори за един от най-тежките
Коментари Харесай

Диляна Попова разкри за най-тежката раздяла в живота си

Моделът и актриса Диляна Попова проговори за един от най-тежките интервали в живота си, а точно раздялата с една от огромните си любови. Става въпрос за приключването на връзката й с артиста и някогашен вокалист на група Д-2 - Дичо.

Още преди да срещне в живота си Асен Блатечки, хубавицата от Гулянци изживява бурна обич с музиканта, само че откакто дълги години живеят дружно и кроят проекти за бъдещето си, двамата късат.

Терапията на раздялата им за нея се оказва Америка. " Щатите е един от най-любимите интервали в моя живот. Там навърших 25 години и чествах рождения си ден. Заминах с моя другарка, която отиде на студентска бригада. Тогава имах още връзка с Дичо. В този интервал се разделихме и аз доста мъчно го претърпях ", връща лентата Диляна в " На кафе ".
свързани новини15780на 02.12.2021
" Трябваше да заминем с моята другарка, която също по това време се раздели с гаджето си, само че не си припомням за какво не го направих и отпътувах на по-късен стадий. Наш обш прочут ми изпрати покана и отпътувах, като с нея останахме там два месеца. Преди това си продадох колата и с парите, които взех си наехме апартамент, а тя спря да работи на студентската бригада ", споделя още моделът и заключава: " Различно се страда в Щатите и някак хубаво. Много бързо мина тази меланхолия! ", написа " Хотнюз ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР