Моделът Диляна Попова в откровено интервю за новото специализирано здравно

...
Моделът Диляна Попова в откровено интервю за новото специализирано здравно
Коментари Харесай

Моделът Диляна Попова е на корица в новия брой на GenicaNews

Моделът Диляна Попова в искрено изявление за новото профилирано здравно издание GenicaNews, на чиято корица е точно тя, споделя по какъв начин да преминем през този по този начин сложен миг за целия свят. Диляна счита,че времената изискват да бъдем бързи, адаптивни и доста изобретателни, с цел да оцелеем.

„ Модата е първата ми обич, само че не и единствена “, откровена е Диляна.

Тя добавя, че точно тя основава класови разлики. Всички се стремят към скъпите марки, само че единици от тях в действителност основават мода.

В новия брой на GenicaNews, доктор Цветелина Спиридонова приказва за имунизациите, антителата и свободните зони. Проф. Албена Тодорова показва публикация за възстановяване на диагностиката на сърдечно-съдовите болести и прецизиране на лекуването им. Д-р Симеон Тимов в прям диалог за мъжкото здраве. Д-р Мариела Хитова открива взор към регенеративната физиологична медицина, а доктор Мариана Райчева приказва за гениталните инфекции и това, че те са честата причина за нарушено репродуктивно здраве.

В този брой GenicaNews в детайли ни среща с ролята на вирус обезвреждащите антитела при преболедували и имунизирани против COVID-19. Тестът за вирус обезвреждащи антитела - GenScript cPass може да бъде изработен в лаборатория Геника.

Изданието на Атанас Месечков се популяризира изцяло гратис в няколко естетични клиники, във всички лаборатории Genica в страната и в цялата верига на хипермаркети „ Фантастико “.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР