Мобилното приложение за банкиране на Интернешънъл Асет Банк - Asset

...
Мобилното приложение за банкиране на Интернешънъл Асет Банк - Asset
Коментари Харесай

Приложението за мобилно банкиране на Интернешънъл Асет Банк – Asset Mobile, с нови функционалности

Мобилното приложение за банкиране на Интернешънъл Асет Банк - Asset Mobile , е надградено с нови функционалности, предлагащи още по-удобно и елементарно мобилно банкиране на своите клиенти. Приложението е създадено както за самостоятелни, по този начин и за бизнес клиенти на Банката.

С Asset Mobile потребителите подреждат, удостоверяват и наблюдават преводи от всяка точка на света, при оптимално равнище на сигурност. Потвърждаването на интервенциите става интуитивно и предпазено, с включено биометрично различаване.

Сред новите функционалности са отдалечено активиране на нов софтуерен токен при замяна на мобилното устройство, както и осъществяване на преводни нареждания към бюджета, без да се постанова посещаване в банков офис. Потребителите имат и опция да декларират смяна на предел по дебитна карта, както и да виждат цялостна информация по нея.

С мобилното банкиране на Интернешънъл Асет Банк клиентите получават още, настояща информация за баланс, насъбрани лихви, падежни дати и други потребни елементи по сметките си. Удобствата включват съществуване на необятна гама от предели за банкиране, обмяна на валути при най-изгодни условия и погасяване на вноски по кредитни карти. По отношение на усвоените заеми, Asset Mobile извлича информация за сума на заема, идни вноски и опция за погасяване на дължими суми.

Asset Mobile е без месечни или годишни абонаментни такси и предлага преференциални ценови условия за избрани банкови интервенции. Достъпно е за гратис евакуиране и инсталиране на мобилни устройства от порталите на Apple App Store и Гугъл Play .

Повече информация на www.iabank.bg

<!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР