Мобилните приложения за комуникация са най-подходящия начини да се свържем

...
Мобилните приложения за комуникация са най-подходящия начини да се свържем
Коментари Харесай

Viber увеличи двойно лимита за групови разговори за да облекчи комуникацията по време на COVID19

Мобилните приложения за връзка са най-подходящия способи да се свържем и поддържаме връзка с обичаните си хора в изискванията на изолираност наложена от ковид. Разработчици на известни платформи към този момент оферират специфични оферти, с които да улеснят общуването на милионите си консуматори в целия свят. В подтекста на огромния брой хора, които си седят у дома от ЕС приканиха YouTube и Netflix да понижат качеството на видеото, с цел да облекчи доставчиците на интернет. Така ще се подсигурява, че всеки жител на държава-членка има непрекъсната и безпроблемна връзка към интернет.

Фейсбук и Гугъл към този момент започнаха редица промени, с които да ни разрешат по-бързо и елементарно да откриваме съответстваща информация за ковид. Сега разработчиците на Viber също се причисляват към сходна самодейност, която в техния случай е обвързвана с друга потребна функционалност. Създателите на приложението от Rakuten използваха формалния си Twitter акаунт, с цел да осведомят потребителите, че Viber стартират онлайн акцията #StayAtHomeChallenge. Както името подсказва апелите са да се вслушаме във управляващите и да си останем у дома, с цел да се оправим с рецесията Covid-19.

 



Rakuten потвърдиха, са нараснали двойно лимита за оптимален брой участници от сегашните 10 до 20 консуматори. Така компанията се надява повече хора да могат комфортно да споделят със своите другари, родственици и обичани хора, без значение в коя точка на света се намират. Само преди няколко седмици ограничаването за групови диалози бе едвам пет потребителя и бе удвоено един път, а в този момент Rakuten го вършат още веднъж, оповестява AndroidPolice.

Новата функционалност в началото ще е налична за смартфоните с Android. Разпространението на ъпдейта към този момент стартира, само че ще са нужни няколко дни да е разполагаем за всички консуматори. Ако сте нетърпеливи можете сами да ревизирате в Гугъл Play за дейна актуализация на приложението, Стартирането на колективен диалог с 20 събеседника дава обещание да ни държи дълго време ангажирани по време на домашната изолираност.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР