Мобилната апликация „Pokémon Go” отбелязва своята втора годишнина с важно

...
Мобилната апликация „Pokémon Go” отбелязва своята втора годишнина с важно
Коментари Харесай

1.8 милиарда долара печалба за две години от пускането на Pokémon Go

Мобилната апликация „ Pokémon Go” отбелязва своята втора годишнина с значимо събитие. За двете години откогато играта съществува е донесла на основателите си облага от 1.8 милиарда $, оповестява „ Варайъти”, представени от БГНЕС.
Анализаторът на мобилни приложения „ Сензор Тауър” рапортува, че играчите на всички места по света не престават да харчат невероятните 2 милиона $ дневно, което може да се дължи на 650 милиона сваляния, които компанията разгласи по време на конференцията за разработчици на игри през март. Според данните най-активни са играчите от Съединени американски щати и Япония, които носят 34% и 28% от общата облага на играта през „ App Store” и „ Гугъл Play”.
Най-много са потребителите на играта, играещи през устройства работещи с андроид и 58% от облагата идва от „ Гугъл Play”, останалите 42% са за притежатели на устройства работещи с iOS.
Приложението е гратис за събаряне и играене, само че в играта има някои неща, за които може да се заплати с същински пари. Наскоро „ Niantic”, компанията производител на играта пусна и дълго чаканата функционалността за замяна на покемони с другари, както и опцията за изпращане на дарове.
Но това не е първият подобен незабравим миг в историята на играта. От „ Niantic” обявиха, че единствено за 80 дни след стартирането й са спечелили рекордните 470 милиона $. От тогава са осъществени редица ъпдейти и са основани събития, които да подсигуряват сплотеността на общността, като „ Деня на общността”, който се отбелязва през първите почивни дни на всеки месец. Следващото такова събитие ще се организира на следващия ден (8-ми юли), сред 12:00 ч. и 15:00 ч.
Така че в случай че на следващия ден в този времеви интервал се сблъскате с доста хора излезли в парка, с цел да си гледат телефона не се тормозете не е станало земетресение или прелом, просто всички играят " Pokémon Go " на телефоните си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР