Мнозинството депутати отхвърлиха втория вот на недоверие, внесен от левицата.

...
Мнозинството депутати отхвърлиха втория вот на недоверие, внесен от левицата.
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Трябва да се обединим около сигурността

Мнозинството депутати отхвърлиха втория избор на съмнение, импортиран от левицата. Сред претекстовете на вота бяха неуспех при обезпечаване на националната сигурност, неуспех в работата на Министерство на вътрешните работи, неразкрити убийства, растяща битова престъпност. Гост в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " беше ръководителят на Комисията по просвета и медии в Народно събрание Вежди Рашидов.

Рашидов изясни, че сигурността е тематика на всички ръководства и на всички времена. По негово мнение има един баланс и битката с престъпността нито е била повече, нито е била по-малко. Той счита, че всички би трябвало да се обединим към сигурността и да се води борба.
Вежди Рашидов: Не дай си Боже в държавното управление да кихнат, те са подготвени да желаят оставка. Това е първо несериозно държание на един политик.
Първият избор на съмнение беше за корупция, вторият - за сигурност, приготвя се и трети избор - за обществената политика.
Вежди Рашидов: Здравето на обществото е доста сензитивна тематика и никой не трябва да си прави смешка.
Една огромна персонална вест също беше причина за гостуването на Рашидов в студиото на предаването. Той ще показа своя галерия в Лондон.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР